- Πόντοι
- 2,878
17 λεπτά πριν, Superfunk είπε
My new favorite band (αν και σκεφτομαι να τους κανω μινΟΙση γιατι με εχουν κατακλεψει ? )
14 λεπτά πριν, Superfunk είπε
My new favorite band (αν και σκεφτομαι να τους κανω μινΟΙση γιατι με εχουν κατακλεψει ? )
Για Ινδικολαϊκογιαπωνέζικο 50s Kazantzides revival φολκλορικό συναπάντημα, καλά είναι ?
Ωρε τι καθως πρεπει ελαφρυ ποπ σκυλαδικο ηταν αυτο! Ωραιοι.. εχουνε πλακα
Κοιτάξτε τώρα κάτι περίεργα. Αν είχα γράψει εγώ τέτοια πράγματα (ΑΝ λέω βρασίδα, μην αρχίσεις), θα τα είχα διπλοζιπαρισμένα και κρυπτογραφημένα σε αόρατο φάκελο με path "ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" κλειδωμένο με 32ψήφιο κωδικό, σε 5ο κρυμμένο ντέσκτοπ σε άλλο παρτίσιον.Για Ινδικολαϊκογιαπωνέζικο 50s Kazantzides revival φολκλορικό συναπάντημα, καλά είναι ?
Ευχαριστώ αλλά ειμαι vegan?Καλά μη φας χτΕπισαμε ελικοΦτερο και θα σου κρατήσουμε την φΤερουΓα
Κοίταξε να δεις εσύ Γιωργη....?Κοιτάξτε τώρα κάτι περίεργα. Αν είχα γράψει εγώ τέτοια πράγματα (ΑΝ λέω βρασίδα, μην αρχίσεις), θα τα είχα διπλοζιπαρισμένα και κρυπτογραφημένα σε αόρατο φάκελο με path "ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" κλειδωμένο με 32ψήφιο κωδικό, σε 5ο κρυμμένο ντέσκτοπ σε άλλο παρτίσιον.
Κι έρχονται αυτά τα αγόρια από τουλάχιστον 110 μοίρες απόσταση στη σφαίρα να απενοχοποιήσουν ένα άκουσμα. Ε λοιπόν, θα γίνω γιαπωνέζος. Εμπρός στα χνάρια του Λευκάδιου Χερν, Johnson & Johnson. (τέρμα τα δάκρυα)
λοιπόν, θα γίνω γιαπωνέζος. Εμπρός στα χνάρια του Λευκάδιου Χερν, Johnson & Johnson. (τέρμα τα δάκρυα)
Ε τότε, γιου φάουλ. Θα μείνω ελλήνας.Εβραίοι είναι οι άνθρωποι ?
2 λεπτά πριν, dimsonic είπε
Σαμπάμπας?
εγώ ήξερα τους Μπαραμπας
Κιαφτι μπόμπα ινε
εγώ ήξερα Μπαραμπας