Τι μουσική ακούτε τώρα;

17 λεπτά πριν, Superfunk είπε

My new favorite band (αν και σκεφτομαι να τους κανω μινΟΙση γιατι με εχουν κατακλεψει ? )

Ωρε τι καθως πρεπει ελαφρυ ποπ σκυλαδικο ηταν αυτο! Ωραιοι.. εχουνε πλακα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
14 λεπτά πριν, Superfunk είπε

My new favorite band (αν και σκεφτομαι να τους κανω μινΟΙση γιατι με εχουν κατακλεψει ? )

Για Ινδικολαϊκογιαπωνέζικο 50s Kazantzides revival φολκλορικό συναπάντημα, καλά είναι ?

Ωρε τι καθως πρεπει ελαφρυ ποπ σκυλαδικο ηταν αυτο! Ωραιοι.. εχουνε πλακα

Για Ινδικολαϊκογιαπωνέζικο 50s Kazantzides revival φολκλορικό συναπάντημα, καλά είναι ?
Κοιτάξτε τώρα κάτι περίεργα. Αν είχα γράψει εγώ τέτοια πράγματα (ΑΝ λέω βρασίδα, μην αρχίσεις), θα τα είχα διπλοζιπαρισμένα και κρυπτογραφημένα σε αόρατο φάκελο με path "ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" κλειδωμένο με 32ψήφιο κωδικό, σε 5ο κρυμμένο ντέσκτοπ σε άλλο παρτίσιον. 

Κι έρχονται αυτά τα αγόρια από τουλάχιστον 110 μοίρες απόσταση στη σφαίρα να απενοχοποιήσουν ένα άκουσμα. Ε λοιπόν, θα γίνω γιαπωνέζος. Εμπρός στα χνάρια του Λευκάδιου Χερν, Johnson & Johnson. (τέρμα τα δάκρυα)

Καλά μη φας χτΕπισαμε ελικοΦτερο και θα σου κρατήσουμε την φΤερουΓα
Ευχαριστώ αλλά ειμαι vegan?

Κοιτάξτε τώρα κάτι περίεργα. Αν είχα γράψει εγώ τέτοια πράγματα (ΑΝ λέω βρασίδα, μην αρχίσεις), θα τα είχα διπλοζιπαρισμένα και κρυπτογραφημένα σε αόρατο φάκελο με path "ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" κλειδωμένο με 32ψήφιο κωδικό, σε 5ο κρυμμένο ντέσκτοπ σε άλλο παρτίσιον. 

Κι έρχονται αυτά τα αγόρια από τουλάχιστον 110 μοίρες απόσταση στη σφαίρα να απενοχοποιήσουν ένα άκουσμα. Ε λοιπόν, θα γίνω γιαπωνέζος. Εμπρός στα χνάρια του Λευκάδιου Χερν, Johnson & Johnson. (τέρμα τα δάκρυα)
Κοίταξε να δεις εσύ Γιωργη....?

Εσύ να είχες γράψει κάτι τέτοιο λίγο δύσκολο, γιατί θα είχες με άλλο τρόπο παιγμενες τις μελωδίες....

Πιο απενεχοποιημενες, πιο αυθεντικές λιγότερο δυτικοπαιγμενες, με τα ποικιλματα κ τις τσαχπινιες που πρέπει . Αν δοκίμαζες κάτι τέτοιο, μόνο στους ήχους  μπορεί να συμφωνούσατε (αν το ήθελες)

Άσε που αν πήγαινες να το κάνεις "ποπ" κ "δυτικό", ένας Θεός ξέρει τι δρακουλιες θα έκανες στην αρμονία κ το κομπινγκ ?

Δεν το συζητάω πως ψήνομαι περισσότερο ν'ακουσω τη δική σου  πρόταση σε κάτι τέτοιο, οπότε αν αφτός ο φάκελος υπάρχει, pm κ θα είμαι ?

??

Τα παιδιά νομίζω είναι από την Ιουδαία όχι από Τζαπαν

λοιπόν, θα γίνω γιαπωνέζος. Εμπρός στα χνάρια του Λευκάδιου Χερν, Johnson & Johnson. (τέρμα τα δάκρυα)

Εβραίοι είναι οι άνθρωποι ?

Έχουν ακούσει Βασιλειάδη,Στέλιο, Μανώλη  Αγγελόπουλο και Ζαφείρη Μελά όσο δεν πάει (όλοι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ δημοφιλείς στην Ιουδαία φυσικά)

Απλά έχουν ακούσει και φανκιΕ τόσο τα αμερικανικά όσο και τα αιγυπτιακά στα 70s

αΦτι ινε οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ Scorpions

Και κάπως έτσι βγήκε και η γνωστή φράση....

image.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back