Τι μουσική ακούτε τώρα;

@sharpshooter και ναι, ύστερα από 30 σχεδόν χρόνια που ακούω άηρονμέηντεν δεν είχα υπ' όψιν μου το Walking on glass. Ή μήπως το είχα διαγράψει απ' τη μνήμη μου? ποιός ξέρει.

Είχε ενδιαφέρον που άκουσα και τα πιο παλιά κομμάτια με τον ήχο του Somewhere in time

δεν είχα υπ' όψιν μου το Walking on glass.
Δεν έχει ηχογραφηθεί σε album τους ποτέ. Ξεκίνησε ως Jam/ solo improv και το καθιέρωσαν στο tour του Somewhere In Time.

Στα προηγούμενα tours o Murray έπαιζε ένα solo/jam μαζί με τον Mcbrain αλλά τελείως improvised κάθε φορά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει official live ηχογράφηση εκείνου του tour, που θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα τους.

Νομίζω πως πέρασαν και από Ελλάδα τότε, τυχεροί όσοι τους είδαν στα high τους, εγώ ήμουν αγέννητος ακόμα!

Και 7χορδη και με πλάτος μπράτσου καναπέ και χωρίς cutaway. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά εμείς οι υπόλοιποι δε μελετάμε αρκετά ?

Και 7χορδη και με πλάτος μπράτσου καναπέ και χωρίς cutaway. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά εμείς οι υπόλοιποι δε μελετάμε αρκετά ?
Χαχαχα!Και με σανίδα να παίξει,πάλι θα ζωγραφίσει!

Για τους ξενύχτηδες... (Εγώ πάω να την πέσω)

Εδώ και μερικές μέρες η 2 ετών γάτα μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σπίτι-κτηνιατρείο-σπίτι η κατάσταση και αναμονή εξετάσεων. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθει καλύτερα. Είχα βάλει λίγο Al.

Αφότου άκουσα αυτό το δίσκο αρκετές φορές, προσέχοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό, αποφάσισα να ξεκινήσω να μελετάω τέτοιο ρεπερτόριο με μία κλασική Yamaha C40 που μου έκαναν δώρο πρόσφατα. Παραμένω ιερόσυλος παίζοντας με πένα, αλλά νιώθω ότι άρχισε ένα μεγάλο ταξίδι.

Αφότου άκουσα αυτό το δίσκο αρκετές φορές, προσέχοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό, αποφάσισα να ξεκινήσω να μελετάω τέτοιο ρεπερτόριο με μία κλασική Yamaha C40 που μου έκαναν δώρο πρόσφατα. Παραμένω ιερόσυλος παίζοντας με πένα, αλλά νιώθω ότι άρχισε ένα μεγάλο ταξίδι.

Να έχεις την ευλογία μου bill.

Ήταν από τους πρώτους δίσκους που είχα πάρει δώρο στην μητέρα μου και είχε ξετρελαθεί (για μένα δεν το συζητώ).

Μην μασάς, κι εγώ στην παλιά κλασσική μου με πένα παίζω 90%, σιγά την ιεροσυλία!

Περισσότερο gypsy jazz.

Ένα τελευταίο.

Πρόσεξε περισσότερο το παίξιμο των Paco και McLaughlin από του Meola.

Ο Meola έχει πανγρήγορη πένα, αλλά λιγότερη ουσία από τους άλλους δύο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back