- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Ποιοί είναι ιφτίνου ωρέ Παράγκα; Ύποπτες φάτσες μου κάνουν :samy paraga είπε:Α ρε Τρόλει, σε καταδιώκει ο διάολος λαίμαι ;D ;D ;D
Τζορτζ λίγο την έντασή σου και λίγο ξύπνα το ρυθμικό, είναι φτώμας............Ρε ξύπνησε ο Ζάχοβιτς ο μπασσίστας σου? ;D ;D ;D
Αναρχοσυμμορίτη φούζιε, μη με παρασέρνεις τον απολυμένο μπασίστα λαίμαι, διότι θα απολυθείς κι εσύ απολυμένε λαίμαι ;D ;Dfusiongtr είπε:Στο αφιερώνω σύντροφε απολυμένε Τέρρυ (και sorry που άδειασα την κάβα μαμώτο).
Λίγα λόγια για τον Γιωργάκη (ο μπασίστας, όχι ο άλλος ;D), Παράγκα γιατί είναι το καλύτερο παιδί.... 8)samy paraga είπε:Τζορτζ λίγο την έντασή σου και λίγο ξύπνα το ρυθμικό, είναι φτώμας............Ρε ξύπνησε ο Ζάχοβιτς ο μπασσίστας σου? ;D ;D ;D
fusiongtr είπε:Στο αφιερώνω σύντροφε απολυμένε Τέρρυ (και sorry που άδειασα την κάβα μαμώτο).
Και ο κιθαρίστας πρώην shreder!Terry RoscoeBeck5 είπε:Βλέπω δε ότι ο μπασίστας το πάλαι ποτέ ήταν πόζερος- στους Hardline.
Μάιστα... μάιστα...fusiongtr είπε:Και ο κιθαρίστας πρώην shreder!![]()
Εσύ φίλως απαγορεύεται να ξαναγράψεις στο noiz πριν τελειώσεις το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ που μου έστειλες πρόσφατα! :-*gvour είπε:Μη σας τη χαλαω αδερφια-για ολους τους αποπανω μιλαω-αλλα το 'χω σε πιο αντρικο
Μπα... μπα... τι βλέπω εδώ... Τι έκανε πάλι το αγόρι μας;fusiongtr είπε:Εσύ φίλως απαγορεύεται να ξαναγράψεις στο noiz πριν τελειώσεις το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ που μου έστειλες πρόσφατα! :-*
Δεν μπορώ να πω πολλά!Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπα... μπα... τι βλέπω εδώ... Τι έκανε πάλι το αγόρι μας;
Πότε γράφουμε; ;D