Τι μαλλί έχετε;

μεχρι τωρα ειχα γαλλικη κοτσιδα, αλλα τωρα λεω να το κανω καρρε , για να μοιασω του blue..

Να και δύο φωτογραφίες μου απο πριν και μετα το κούρεμα. Εχουν διαφορά μιας ημέρας και είναι λίγο πριν πάω στρατό, οπότε κουρεύτηκα με το ζόρι.

Χαχαχαχα, απαράδεκτο ε?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

έδιτ: Στη δευτερη φωτογραφία στο ένα χέρι κρατάω προφανώς τα κομμένα μαλλιά και στο άλλο τα μούσια. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vrass είπε:
Να και δύο φωτογραφίες μου απο πριν και μετα το κούρεμα. Εχουν διαφορά μιας ημέρας και είναι λίγο πριν πάω στρατό, οπότε κουρεύτηκα με το ζόρι.

Χαχαχαχα, απαράδεκτο ε?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ή ρουφάς την κοιλιά στην πρώτη, ή πάχυνες λιγάκι μέσα σε μια μέρα... ;D ;D

elavd είπε:
Ή ρουφάς την κοιλιά στην πρώτη, ή πάχυνες λιγάκι μέσα σε μια μέρα... ;D ;D
Ολοι αυτό μου λενε. Μαλλον το πρωτο είχε παιχτεί, συν του ότι η μπλούζα ήταν έξω από τη φόρμα, πράγμα που ξεγελάει...

Σε ποια από τις δύο φωτό είσαι εσύ; ;D

Χε, χε, αυτές οι απότομες αλλαγές είναι που με τρομάζουν... Κι όσο σέφτομαι ότι και εγώ μια μέρα θα πρέπει να κόψω τελείως τη χαίτη...  :(

Όσο για το "τριχωτός ή άτριχος" θα σας πω μόνο ότι έχω καταργήσει τις κουβέρτες και τα πουλόβερ!!!............. ;D

Ρει μην τα κουρεβετε...ειναι πιο ωραια τα μακρια μαλλια στον αντρα!!! ;)

Προσδιδει Prestige... 8)

χαχαχαχαχα μας δουλεύεις ρε vras;;; Δε μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο οι φάτσες χααχχαχ :) Καλή φάση πάντως! Και τώρα; θα τα ξαναμακρύνεις;;;

Κι εγώ είχα και τα'κοψα. Αλλά δεν το μετανιώνω, είναι πολύ καλύτερα τώρα! :) Δλδ, μακάρι να είχα κανα μαλλί της προκοπής να το το άφηνα, αλλά ήταν χάλια  ;D ;D ;D ::)

Μπα, δεν έχω την υπομονή να τα ξανααφήσω. Ασε που επειδή είναι πολύ πυκνά είναι σαν αφάνα τα πρώτα 1-2 χρόνια. Αν δεν ήταν ο στρατός στη μεση παντως δε νομίζω να είχα κουρευτεί. Τώρα δε μπορώ να τα χτενίσω. Πάνε όπου θέλουν. Τοτε τα'πιανα με ένα λαστιχάκι και ήταν οκ.

ρε μη τα κοβετε ρεεεεεεεεεεε...μακρυ ρεεε....(εκτός από αυτούς που πάνε στρατό)....Πάντως ξαναπηραμε προβάδισμα 11-9...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....Μεχρι το κωλο μαλλι ρεεεεε 8) 8)

mechmg93 είπε:
μεχρι τωρα ειχα γαλλικη κοτσιδα, αλλα τωρα λεω να το κανω καρρε , για να μοιασω του blue..
To βαρεθηκα και το καρρέ και btw δεν ήταν ακριβώς καρρέ...μην τα λες μισά.

Εχω ντεκαπάζ με τσουλούφια και ασσύμετρη φράτζα.Βέβαια με κούρασε όλη αυτή η φαση (ντεκαπάζ,βάψιμο ρίζας,διαφορετικές ανταύγειες ανάλογα με τη διάθεση κλπ) κ θα τα ξανακανω μαυρα

Aυτή είναι μια φωτό μου από τις πανελλήνιες:

4570.jpg

χαααααααααχαααχχαχαχαχαχαχαχαχα ρε είναι καταπληκτικό χααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα αααααχααχαχαχαχαχαχα μιλάμε ψόφησα αααααααααααααααααααχαχαααχαχααχχαχαχαχα

Vrass, το νοικιάζεις το περουκίνι? Το θέλω για δοκιμή.....ξέρεις....δεν μπορώ με τίποτα να στρώσω ήχο σε κάποια γκάζια ....

Θα γράψω review αν ενδιαφέρεται κάποιος από τους άλλους 5.

harilatron είπε:
Vrass, το νοικιάζεις το περουκίνι? Το θέλω για δοκιμή.....ξέρεις....δεν μπορώ με τίποτα να στρώσω ήχο σε κάποια γκάζια ....

Θα γράψω review αν ενδιαφέρεται κάποιος από τους άλλους 5.
Ευχαρίστως. Μια προειδοποίηση μόνο. Δουλεύει πολύ καλα μόνο όταν συνδυάζεται με μαόνι και humbuckers. Το υλικό της ταστιέρας κατα προτίμηση να είναι rosewood ή ακόμα καλύτερα έβενος. Προσοχή! Kατά τη χρήση σε συνδυασμό με bolt-on κατασκευές από alder ή ash που φέρουν single coils μπορεί να δημιουργηθεί το ξακουστό Βzzzzzzzzzzzzzz...

Κοντό το έχω το μαλλί, είχα δοκιμάσει να το μακρύνω 2-3 φορές αλλά τελικά δεν έκατσε. Άσε που έχω και την αδερφή μου να με πρήζει ότι το μακρύ μαλλί δεν είναι πλέον της μόδας... :P

οι δύο απόπειρές μου να το μακρύνω με έστειλαν στο κουρείο να κουρεύω την αφάνα που είχε καταντήσει αστεία......

Παλιοτερα τα ειχα μακρια...μετα αυξηθηκαν θεαματικα οι ασπρες τριχες και τα κουρευω πολυ κοντα...για να μην μοιαζω με τον Καρβελα!!! :D :D :D

Χαρίλαεεεεεε γίναμε 7!!!

Έχω να χρησιμοποιήσω χτένα 10 ολόκληρα χρόνια, από τα 15 μου δηλαδή!

Τι είναι conditioner?

Τι είναι μαλακτικό?

Τι είναι τσατσάρα?

Τι είναι κοκαλάκι?

Τι είναι ζελέςςςςς?

Τι είναι κουρείο?

Blue ζωγράφισες! ;D ;D ;D Κρίμα να μη μπορώ να σου μοιάσω... Θα κάναμε μόδα με το Μιχάλη!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back