Τι μαγνητες για strat?

Να σας ξαναθυμισω το budget: 140$ με ολα κομπλε (pickguard, parts, pots, κοληματα κλπ).

Thnx!

To link που σου έστειλα βγάζει κόστος 120 ευρώ (με τα μεταφορικά). Ένα pickguard και τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλο κόστος...και έχεις κορυφαίους Strat μαγνήτες

Στο GFS μπορεις να κανεις παραγγελια και να στο στειλουν ετοιμο κολημενο?

petersp είπε:
Στο GFS μπορεις να κανεις παραγγελια και να στο στειλουν ετοιμο κολημενο?

παρ' τα χυμα και φερ' τα σε μενα να στα κολλησω μανι μανι...  (with no money... ;D)

ή φέρτα σε μένα. (<- τελεία)

Edit: Και θα είσαι χαρούμενος που πήρες το δώρο σου και θα κάνεις και έναν φίλο σου χαρούμενο. Καλή αφορμή να φτιάξω αυτή τη strat που σκεφτόμουν τελευταία.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mscmkr είπε:
ή φέρτα σε μένα. (<- τελεία)

Edit: Και θα είσαι χαρούμενος που πήρες το δώρο σου και θα κάνεις και έναν φίλο σου χαρούμενο. Καλή αφορμή να φτιάξω αυτή τη strat που σκεφτόμουν τελευταία.
;D ;D ;D Αυτο με τον Τοτο το ξερεις? (ΣΚ να βρεθουμε - να σου το πω κιολας...!)

Τελικα απο Tonerider ποιον απο τους 2? Κατι μου λεει οτι θα παρω τους classic - νομιζω οτι θα κατσουν πιο καλα για τον ηχο που θελω αλλα και για all around ηχους strat...

παρ' τα χυμα και φερ' τα σε μενα να στα κολλησω μανι μανι...  (with no money... ;D)

η προσφορα μηπως ισχυει  ;D και για αλλους ανεκπεδευτους στα κολητηρια ?

::)

αν εισαι στη Θεσσαλονικη και δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα... ;)

εδιτ: μονο μη μου φερεις καμια 335 γιατι θα φυγω τρεχοντας...  ;D

alderbody είπε:
αν εισαι στη Θεσσαλονικη και δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα... ;)
ειμαι στο Πειραια και δε βιαζομαι ιδιαιτερα ,

αλλωστε μιλαμε για 1 στρατ 1 τελε και 3 σετ χαμπακερς για αλλαγη.

τους μαγνητες τους εχω σχεδον 6 μηνες ...αλλα καποια στιγμη...που θα παει θα τους βαλω.

;)

thx anyway

κανε λιγη προπονηση πανω σε ασχετα καλωδια κλπ σαβουρες για να "μαθεις" και μετα δειλα δειλα πιασε τα μαστορεματα πανω στα οργανα.

γκουντ λαk  ;)

Δεν χρειάζεται να είσαι και κάνας τρομερός τεχνίτης, σχετικά σταθερό χέρι χρειάζεται... Είναι πανεύκολο, give it a try! ;)

Δοθηκε η παραγγελια! Εχουμε και λεμε: μαγνητες Tonerider Classic Blues, Mint Green guard με aged white parts, κολημενο ετοιμο προς τοποθετηση με CTS pots και 7-way switching με push-pull volume pot. Η σουμα: 126 ευρα! Σε 5-6 μερες το χουν ετοιμο και το στελνουν. Ηρθε και το μανικι (αυριο παω να το παρω) και νιωθω λες και μου πηραν ποδηλατο παλι...! Χι χι!!!

Αντε καλώς να τα δεχτείς και να τα παίξεις.

Καλά έκανες με τον 7άρι. Έχω φάει ένα κόλημα τώρα τελευταία με τους 3pus ON.........

Μέχρι να ξαναγυρίσω "στις βασικές μας τις αρχές"

Αντε και πάλι με το καλό.

petersp είπε:
Δοθηκε η παραγγελια! Εχουμε και λεμε: μαγνητες Tonerider Classic Blues, Mint Green guard με aged white parts, κολημενο ετοιμο προς τοποθετηση με CTS pots και 7-way switching με push-pull volume pot. Η σουμα: 126 ευρα! Σε 5-6 μερες το χουν ετοιμο και το στελνουν. Ηρθε και το μανικι (αυριο παω να το παρω) και νιωθω λες και μου πηραν ποδηλατο παλι...! Χι χι!!!
Το push-pull τι θα κάνει??μεγεία και από εμένα

Ακριβως. Ειναι διακοπτης on του bridge μαγνητη (ή του neck - οτι θελει ο καθενας).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back