- Πόντοι
- 36
Εγώ απο προσωπικής πείρας(τον έχω) θα πρότεινα engl ως πολυδιάστατο ενισχυτή.
αληθευει οτι τα βατ ενος full-tube ενισχυτη ' date=' υπολογιζονται ακριβως στο διπλασιο σε εναν solid-state???παραδειγμα ενας 50w λαμπα ,ειναι το ιδιο δυνατος με εναν 100w τρανσιστορ....[/quote']
Φίλε spimav, μην πέφτεις θύμα στις μαλακίες που λέει ο καθένας σχετικά με "τα βατ". :evil: :evil:
Συγνώμη αλλά περισσότερο ευγενικός δεν μπορώ να γίνω με το θέμα...
Κοίταξε σε παλιότερα θέματα, είχα ποστάρει κάποια link όσον αφορά στη σχέση watt & db.
Έλεος, δεν γίνεται να μας δουλεύουν και εμάς με τα βατ, όπως κάνουν στους ανεγκέφαλους που βάζουν στερεο "με 1.000.000 βατ" στο αυτοκίνητο. :evil:
+1000000000!! :lol:αληθευει οτι τα βατ ενος full-tube ενισχυτη ' date=' υπολογιζονται ακριβως στο διπλασιο σε εναν solid-state???παραδειγμα ενας 50w λαμπα ,ειναι το ιδιο δυνατος με εναν 100w τρανσιστορ....[/quote']
Φίλε spimav, μην πέφτεις θύμα στις μαλακίες που λέει ο καθένας σχετικά με "τα βατ". :evil: :evil:
Συγνώμη αλλά περισσότερο ευγενικός δεν μπορώ να γίνω με το θέμα...
Κοίταξε σε παλιότερα θέματα, είχα ποστάρει κάποια link όσον αφορά στη σχέση watt & db.
Έλεος, δεν γίνεται να μας δουλεύουν και εμάς με τα βατ, όπως κάνουν στους ανεγκέφαλους που βάζουν στερεο "με 1.000.000 βατ" στο αυτοκίνητο. :evil:
για να μην παρεξηγουμαστε εγω λεω την γνωμη μου μονο,δεν επιβαλλω τιποτε.thanksΓια να μην μπερδευομαστε ο PV EXEI κρυσταλλινα καθαρα (τα οποια λογω των λυχνιων που φοραει 4 Χ EL84 σαν τον VOX' date='ειναι λιγο πιο "παχια" στα μεσαια απο των αντιστοιχων Fender)Επισης το γεγονος οτι εχει 2 μεγαφωνα κανει τον ηχο του πιο πολυδιαστατο & "ανοιχτο" ειναι δε ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ και ΠΟΛΥΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ενισχυτης σε μια ευρυτατη γκαμα μουσικων ειδων (απο country εως hard rock,προσωπικα τον εχω χρησιμοποιησει σε ηχογραφησεις με τη ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αλλα και με τους DEUS X MACHINA για να καταλαβεις ποσο ευελικτος ειναι.... ) & μπορει να αποτελεσει μια θαυμασια "πλατφορμα" για τα effects σου.
Μεχρι να αγορασω τον RIVERA & τον MESA BOOGIE μου χρησιμοποιουσα για χρονια [b']2[/b] PV CL 50 212 σε στερεο & ο ηχος μου ηταν κατι παραπανω απο ικανοποιητικος (για να ειμαι ειλικρινης δεν ακουω και πολλες διαφορες στις ηχογραφησεις με τους PV & με το τωρινο μου set-up)
Ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη ο καλυτερος ενισχυτης ,στην πολυ χαμηλη αυτη τιμη & δεν ειναι τυχαιο οτι εχει τοσο μεγαλη επιτυχια. :wink: