Τι κιθάρες έχετε;

Ποσες συνολικα (ηλεκτρικες) κιθαρες εχετε?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    108
1) Sterling by Music Man Cutlass CT50

2) Fender Vintera '50s Telecaster

3) Yamaha Revstar RS620

4) Sterling by Music Man Luke

5) Reverend Charger 290 (στο προσεχές μέλλον)

Ξέχασα ο λαλάκας να βάλω το σκάφος στην ψήφο μου.

Φτου μου.

1. Jackson PS4

2. Ibanez RG550LTD

3. ESP Edwards E-EX-110D (μονταρισμένη με διαφορετικούς μαγνήτες, γέφυρα, κλειδιά, compensated nut)

4. PRS SE Torero

5. Schecter Banshee-6 Passive

6. Μια partcaster Superstrat (με σώμα κλασσικό Strat) που είναι στα σκαριά

7. Washburn MG74 που την έχω δώσει σε ένα πιτσιρίκι στη γειτονιά (μαζί με έναν πανάρχαιο τρανζιστοράτο Samick)

8. Δύο κλασσικές κάτι (η μία από αυτές είναι η πρώτη μου κιθάρα, παιδικό μέγεθος)

9. Ένας ταμπουράς και μία φυσαρμόνικα ?

ΥΓ Ενισχυτής Boss Katana MKII Head, καμπίνα Marshall 1936 με Celestion Creamback και Marshall Celestion V30 (το δεύτερο σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα Eminence Governor που έχω)

Έτσι;Ξεροσφύρι;
Επειδή με ιντριγκάρεις και κατα διαβολική σύμπτωση χθες την πήρα για το πρώτο αίμα σε πρόβα που κάναμε μετά απο μήνες, βάζω τούτο που με αρέζει πολύ και είπαμε να το ψιλοδοκιμάσουμε. Ηχογραφήθηκε με κινητό βέβαια, first take για την αλήτισα και για μας.

Προβολή συνημμένου broke my babys heart rehearsal.mp3

Με τον Σωτήρη και την Νίκη είσαι εδώ Ηλία;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ηχογραφήθηκε με κινητό βέβαια
Αν κρίνω από τη χρονολογική συνέπεια στον ήχο, την αισθητική και τα παιξίματα, και στα 50s-60s με κινητά πρέπει να ηχογραφούσαν.

Επειδή με ιντριγκάρεις και κατα διαβολική σύμπτωση χθες την πήρα για το πρώτο αίμα σε πρόβα που κάναμε μετά απο μήνες, βάζω τούτο που με αρέζει πολύ και είπαμε να το ψιλοδοκιμάσουμε. Ηχογραφήθηκε με κινητό βέβαια, first take για την αλήτισα και για μας.

Προβολή συνημμένου 31170
Τώρα,μάλιστα.

Black widow!

1200px-Adult_Female_Black_Widow.jpg

Γράψε απάντηση...

Trending...

Νέα θέματα

Back