τι κιθαρα με 800ε?

Μην κοιτάς σώνει και καλά locking tremolo, θα μπορούσες να καλυφθείς μια χαρά με μια κιθάρα με floating tremolo, locking κλειδιά και γραφιτένιο nut :wink:

Στις Ibanez υπάρχει ένα Andy Timmons μοντέλο σ'αυτά τα λεφτά (απ'έξω όμως! :wink:), που μου φαίνεται ενδιαφέρον.

Εγώ σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα μια Fender Mexico ή Japan και θα άλλαζα μανγήτες...

Τσέκαρε και αυτές...

http://www.schecterguitars.com/

απ΄ότι κατάλαβα θες λίγο πιο σκληρό ηχο...δεν τις εχω ακούσει αλλά εχω διαβασει πολυ καλλες κριτικες και από εμφάνιση σκίζουν...καπου στα 700¤ τις φέρνει ο Ντούκας :

http://guitars.gr/schecter.htm

ενα εχω να πω...οι καινουργιες φτηνες IBANEZ ειναι απιστευτες!!!!

πηγα μια βολτα τις προαλλες στον τριμη και επαθα την πλακα μου με κομματια των 450 ευρω..

εχουν ανεβασει τρελα την ποιοτητα στις οικονομικες τους κιθαρες!

Ok. IM impressed me ta Shecter, Ibanez kai Cort. einai πολλα τα λεφτα και δεν βιαζομαι να παρω.

Ειμαι vERY hAppY with my IBanez RG350ex, το πηρα μονο με 400Ε. Αmazing GUITAR for the price!!! Αλλα σκεφτομαι να παρω kai ενα δευτερο, γ'αυτο ροταω....

1.Ibanez Prestige

2.Cort

Προσωπικα εχω την RG2570e και ειμαι πληρως ικανοποιημενος κ με το παραπανω η μονη ξενερα ειναι τα ταστα πολυ χαμηλα :( .....αλλα αν τα αλλαξεις η κιθαρα θα φυσαει....βαιβεα τα ταστα ειναι θεμα γουστου κ παιξηματος 8)

ενα εχω να πω...οι καινουργιες φτηνες IBANEZ ειναι απιστευτες!!!!πηγα μια βολτα τις προαλλες στον τριμη και επαθα την πλακα μου με κομματια των 450 ευρω..

εχουν ανεβασει τρελα την ποιοτητα στις οικονομικες τους κιθαρες!
+1

Προσωπικα δεν μου αρεσουν οι jackson.....παρα ειναι heavy για τα γουστα μου........παντως δοκιμασε πρωτα κ μετα αγορασε....δοκιμασε καποια Ibanez Prestige κ αν δεν σου αρεσει τοτε πηγενε για αλλα.... 8)

Κοίτα είπες ότι παίζεις λίγο απόλα και ότι θέλεις και τρέμολο οπότε πάρε με κλιστά μάτια κάπια ibanez. Εγώ έχω τέσσερα χρόνια τώρα μία RG-570ΕΧ και είμαι καταευχαριστημένος βέβαι αυτή ήταν λίγο ακριβότερη. Τώρα σε αυτήν την τιμή πιστεύω πως τα μοντέλα ibanez είναι κλάσεις ανότερα από κάτι Jackson και κάτι Fernades οι LTD(ESP) αυτών των χρημάτων!

Εσύ αποφασίζεις πάντα όμως γιατί σε αυτήν την κατηγορία όλλα καλά είναι πάνω κάτω αλλά το προσοπικό γοπύστο παίζει προτεύον ρόλο!

:lol: see you!!!

918ευρα μου πηγε φιλε μου μαζι με την εργοστασιακη θηκη η οποια ειναι παρα πολυ καλοι τι να σου πω εγω ειμαι καταευχαριστημενοσ απο αυτην την κιθαρα ζωγραφιζει 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back