Τι κιθάρα είναι αυτή;

@Superfunk:

καλά,το δεύτερο μπάσο που πόσταρες δεν υπάρχει!!!Τέλειο!!!

By the way,πανέμορφες οι Eastwood.

όποιος έκανε το "λάθος" και αγόρασε και δεν τις θεωρεί αισθητικά όμορφες,μπορεί να μου τις χαρίσει,να τον απαλλάξω από την ασχήμια τους  :P :P

Νομίζω ότι θα προτιμήσω κάτι πιο... λυτό και απέριττο σαν αυτό...  ;D ;D ;D

AIRredBASSFINAL.jpg

Superfunk είπε:
Beauty is in the eye of the beholder my friend... ;D

καποιοι ενθουσιαζονται με κατι τετοια ..(εκτρωματα IMHO.... ;D)

prs-cu24-blue-matteo-4.jpg

και καποιοι με κατι τετοια.... ;D

378blog_tuxedo.jpg

3321TCvincreambigsbyFINAL.jpg

για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι πρεπει να ανηκουν στο δευτερο στρατοπεδο.... ;D

αληθεια με την art deco πως τα πας? ;D
Ελεος

Εκτρωμα η PRS  και υπεροχες και φοβερες αυτες οι πλαστικουρες.

Για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται.

PathosRey είπε:
Ελεος

Εκτρωμα η PRS  και υπεροχες και φοβερες αυτες οι πλαστικουρες.

Δεν ειναι για ολους τα κομοδινοξυλα. ;D

Και προσωπικα απεχθανομαι αυτο το πραμα με το χρωματιστο top και clear σωμα απο κατω.

PathosRey είπε:
Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;D

Αν δεις τους καλλιτέχνες που τις χρησιμοποιούν(και στους οποίους,σίγουρα,θα γινόταν χορηγός οποιαδήποτε μεγάλη εταιρεία)δεν τους λες και τυχαίους.

Ενδεικτικά,αναφέρω τους Calexico,White Stripes,Echo&the Bunnymen,Foo Fighters,Gang of Four,Mogwai,Wooden Shjips(και πολλοί άλλοι),οι οποίοι παίζουν και διαφορετικό είδος μουσικής,ο καθένας.

Αυτό κάνει τις PRS χάλια;

-Όχι,αλλά είναι ωραίο να ξεφεύγεις καμιά φορά από την πεπατημένη,όσον αφορά το σχεδιασμό,το στυλ και τον παραγόμενο ήχο μιας κιθάρας.

hadgi είπε:
Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;D

Αν δεις τους καλλιτέχνες που τις χρησιμοποιούν(και στους οποίους,σίγουρα,θα γινόταν χορηγός οποιαδήποτε μεγάλη εταιρεία)δεν τους λες και τυχαίους.

Ενδεικτικά,αναφέρω τους Calexico,White Stripes,Echo&the,Foo Fighters,Gang of Four,Mogwai,Wooden Shjips(και πολλοί άλλοι),οι οποίοι παίζουν και διαφορετικό είδος μουσικής,ο καθένας.

Αυτό κάνει τις PRS χάλια;

-Όχι,αλλά είναι ωραίο να ξεφεύγεις καμιά φορά από την πεπατημένη,όσον αφορά το σχεδιασμό,το στυλ και τον παραγόμενο ήχο μιας κιθάρας.
Καλα δεν ειμαι και  fan των PRS  αλλα δεν τειθεται θεμα συγκρησης τωρα με αυτες τις καρικατουρες.Οσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των  οργανων αυτων.

Α, λιγο οff topic, αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??

PathosRey είπε:
Α, λιγο οff topic, αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??
Όχι,τους θεωρώ,απλά,εμπορικούς.

Ωστόσο,θεωρώ μεγάλους παίκτουρες τους Mogwai και κυρίως τους Wooden Shjips(αν σου αρέσει η psychedelic rock,να τους τσεκάρεις οπωσδήποτε).

Με μια τέτοια καλικατουρα παίζει και ο Ζαικος, και δεν νομίζω να τον χαλάει καθόλου πάνω στη σκηνή, ούτε και τους αποκατω επίσης. Και μπορώ να σου πω, εχοντας και Eastwood Delta 6 αλλά και μια replica Res o Glass, ότι παίζουν καλύτερα από αρκετές γνωστές μάρκες στην ίδια κατηγορία τιμής.

Οσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των  οργανων αυτων.
εχεις απολυτο δικιο,ουτε 3000 νοτες το δευτερολεπτο δεν παιζουν..... ;D

επισης ισως δεν προσεξες αυτο

(εκτρωματα IMHO)
που σημαινει "in my humble opinion" ,που σημαινει οτι κανεις δεν σε εμποδιζει να σου αρεσουν (εγω απλα τις θεωρω πολυ αντιαισθητικες)

αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??
σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.

ετσι κι αλλοιως αυτες οι κιθαρες σχεδιαστηκαν πριν απο ....60 χρονια και βαση ενος στυλ (το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις και λεγεται art deco) το οποιο θεωρειται κλασσικο οπου και να "εφαρμοστηκε" (αρχιτεκτονικη,διακοσμηση κτλ)

http://en.wikipedia.org/wiki/Art_Deco

διαβασε το λινκ,κατι θα μαθεις  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.
Προφανως πηγε ο Grohl να παρει μια PRS και του ειπαν οχι επειδη δεν ηταν αρκετα σοβαρος. ;D

πειτε μου και μένα τι ειναι αυτή στο 7:20 - 7:30 να μην ανοιγω θέμα ;)

Nikoubis είπε:
Προφανως πηγε ο Grohl να παρει μια PRS και του ειπαν οχι επειδη δεν ηταν αρκετα σοβαρος. ;D
Ο Grohl οσο  βαραγε τα καζανια εεεεε τα τυμπανα σους Nirvana καλος ηταν.Εχει και καλη φωνη αλλα τi να το κανεις απο τι στιγμη που παιζει τοσο αδιαφορη μουσικη.

Οι Foo foghters ειναι απλα  μετριοιι μουσικοι με μεγαλη αναγνωρισημοτητα. Τους ειχα δει στο Hyde Park το 2006 και ο μονος λογος που ειχα παει ηταν επειδη επαιζαν οι θεοι Motorhead πριν απο αυτους. Τοσο γελοια και αδιαφορη μπαντα οι Foo Fighters οσο και το αποβλακωμενο κοινο που ειχε παει να τους δει.Τρανο παραδειγμα οι απαθεια με την οποια παρακολουθουσαν τους Motorhead  λες ηταν τιποτα τυχαιοι.Απλα Ιεροσυλια.

ετσι κι αλλοιως αυτες οι κιθαρες σχεδιαστηκαν πριν απο ....60 χρονια και βαση ενος στυλ (το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις και λεγεται art deco) το οποιο θεωρειται κλασσικο οπου και να "εφαρμοστηκε" (αρχιτεκτονικη,διακοσμηση κτλ)

http://en.wikipedia.org/wiki/Art_Deco

διαβασε το λινκ,κατι θα μαθεις  ;)
Ευχαριστω πολυ αλλα δεν με ενδιαφερει το art deco στυλ που λατρευεις τοσο πολυ.
Anyway το σταματαω εδω  γιατι απ'οτι βλεπω τυποι σαν εμενα εδω μεσα με ιδια μουσικα γουστα ειναι λιγοι. Καλη συνεχεια

Που μπορουμε να βρουμε airline guitars?  Απ ο,τι ειδα musicstore και thomann δεν εχουν :-\

Trending...

Νέα θέματα

Back