ΕλεοςSuperfunk είπε:Beauty is in the eye of the beholder my friend... ;D
καποιοι ενθουσιαζονται με κατι τετοια ..(εκτρωματα IMHO.... ;D)
![]()
και καποιοι με κατι τετοια.... ;D
![]()
![]()
για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι πρεπει να ανηκουν στο δευτερο στρατοπεδο.... ;D
αληθεια με την art deco πως τα πας? ;D
Σε 34" scale δε θα ηξερα ποιο να διαλεξω, αλλα shortie που να μου κανει κλικ δεν εχω πετυχει ακομα...Superfunk είπε:
Δεν ειναι για ολους τα κομοδινοξυλα. ;DPathosRey είπε:Ελεος
Εκτρωμα η PRS και υπεροχες και φοβερες αυτες οι πλαστικουρες.
Για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται.
Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;DPathosRey είπε:Για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται.
Καλα δεν ειμαι και fan των PRS αλλα δεν τειθεται θεμα συγκρησης τωρα με αυτες τις καρικατουρες.Οσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των οργανων αυτων.hadgi είπε:Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;D
Αν δεις τους καλλιτέχνες που τις χρησιμοποιούν(και στους οποίους,σίγουρα,θα γινόταν χορηγός οποιαδήποτε μεγάλη εταιρεία)δεν τους λες και τυχαίους.
Ενδεικτικά,αναφέρω τους Calexico,White Stripes,Echo&the,Foo Fighters,Gang of Four,Mogwai,Wooden Shjips(και πολλοί άλλοι),οι οποίοι παίζουν και διαφορετικό είδος μουσικής,ο καθένας.
Αυτό κάνει τις PRS χάλια;
-Όχι,αλλά είναι ωραίο να ξεφεύγεις καμιά φορά από την πεπατημένη,όσον αφορά το σχεδιασμό,το στυλ και τον παραγόμενο ήχο μιας κιθάρας.
Όχι,τους θεωρώ,απλά,εμπορικούς.PathosRey είπε:Α, λιγο οff topic, αλλα μη μου πεις τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??
εχεις απολυτο δικιο,ουτε 3000 νοτες το δευτερολεπτο δεν παιζουν..... ;DΟσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των οργανων αυτων.
που σημαινει "in my humble opinion" ,που σημαινει οτι κανεις δεν σε εμποδιζει να σου αρεσουν (εγω απλα τις θεωρω πολυ αντιαισθητικες)(εκτρωματα IMHO)
σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.αλλα μη μου πεις τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??
Προφανως πηγε ο Grohl να παρει μια PRS και του ειπαν οχι επειδη δεν ηταν αρκετα σοβαρος. ;DSuperfunk είπε:σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.
Ο Grohl οσο βαραγε τα καζανια εεεεε τα τυμπανα σους Nirvana καλος ηταν.Εχει και καλη φωνη αλλα τi να το κανεις απο τι στιγμη που παιζει τοσο αδιαφορη μουσικη.Nikoubis είπε:Προφανως πηγε ο Grohl να παρει μια PRS και του ειπαν οχι επειδη δεν ηταν αρκετα σοβαρος. ;D
Οι Foo foghters ειναι απλα μετριοιι μουσικοι με μεγαλη αναγνωρισημοτητα. Τους ειχα δει στο Hyde Park το 2006 και ο μονος λογος που ειχα παει ηταν επειδη επαιζαν οι θεοι Motorhead πριν απο αυτους. Τοσο γελοια και αδιαφορη μπαντα οι Foo Fighters οσο και το αποβλακωμενο κοινο που ειχε παει να τους δει.Τρανο παραδειγμα οι απαθεια με την οποια παρακολουθουσαν τους Motorhead λες ηταν τιποτα τυχαιοι.Απλα Ιεροσυλια.σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.
Ευχαριστω πολυ αλλα δεν με ενδιαφερει το art deco στυλ που λατρευεις τοσο πολυ.ετσι κι αλλοιως αυτες οι κιθαρες σχεδιαστηκαν πριν απο ....60 χρονια και βαση ενος στυλ (το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις και λεγεται art deco) το οποιο θεωρειται κλασσικο οπου και να "εφαρμοστηκε" (αρχιτεκτονικη,διακοσμηση κτλ)
http://en.wikipedia.org/wiki/Art_Deco
διαβασε το λινκ,κατι θα μαθεις![]()
Τhanks!! ;DSuperfunk είπε:ο Thomann εχει (γραψε eastwood) ανοιξαν ομως και room στην Αγγλια και στελνουν παντου...
http://www.eastwoodguitars.co.uk/
Και η κλασική αξία (οι περισσότεροι από εκεί έχουμε πάρει)...mike_rhd είπε:Που μπορουμε να βρουμε airline guitars?