- Πόντοι
- 2,368
ο χαρυ κλυνν ελεγε σοβαρα πραγματα με υφος χαβαλε... τωρα απλα εκοψε τον χαβαλεtrolley είπε:Περίεργο αυτό με τον Χάρυ Κλυνν... όταν έλεγε "σαχλαμάρες", τελικά έλεγε σοβαρά πράγματε. Τώρα που προσπαθεί να πει "σοβαρά πράγματα" τελικά λέει σαχλαμάρες. Ήξερα άλλον ένα με το ίδιο πρόβλημα.
+ απειρο!!!παιδεία
...και ξεκούτιανε εντελώς. Δεν του πάει καθόλου το διδασκαλικό το ύφος. Μία αυτός, μία ο Λαζόπουλος, γέμισε η τηλεόραση εκπρόσωπους τύπου του σύριζα.iliasbass είπε:ο χαρυ κλυνν ελεγε σοβαρα πραγματα με υφος χαβαλε... τωρα απλα εκοψε τον χαβαλε
Βάλε και τους Ράδιο Αρβύλα. Ακόμα πιο εμετικοί σαν εκπρόσωποι της συριζοαναρχίλας, υποτίθεται είναι και νέοι άνθρωποι πανάθεμά τους. 8)kwstas79 είπε:...και ξεκούτιανε εντελώς. Δεν του πάει καθόλου το διδασκαλικό το ύφος. Μία αυτός, μία ο Λαζόπουλος, γέμισε η τηλεόραση εκπρόσωπους τύπου του σύριζα.
Προφανως εμεις οι νεοι πρεπει να ειμαστε με τη χρυση αυγη ε??! ;Dcyclops είπε:Βάλε και τους Ράδιο Αρβύλα. Ακόμα πιο εμετικοί σαν εκπρόσωποι της συριζοαναρχίλας, υποτίθεται είναι και νέοι άνθρωποι πανάθεμά τους. 8)
Α, δεν ξέρω εγώ απ' αυτά, με κόμματα, αποκόμματα και εγκληματίες (βλ. ΧΑ) δεν έχω πάρε-δώσε. Μου το απαγόρευσε ο γιατρός. Εσείς οι νεολαίοι ακολουθήστε όποιον θέτε. ;DThomsot είπε:Προφανως εμεις οι νεοι πρεπει να ειμαστε με τη χρυση αυγη ε??! ;D
Οχι, με τον ΜΠΑΟΚ πρεπει να ειστε.Thomsot είπε:Προφανως εμεις οι νεοι πρεπει να ειμαστε με τη χρυση αυγη ε??! ;D
+100 από μένα Γιάννη, μεγάλες αλήθειες και τα 2 που αναφέρειςyameth είπε:1. Να ταξιδεύει στον υπόλοιπο κόσμο.
2. Να ενημερώνεται και απο διεθνή μέσα που δεν έχουν σαν κέντρο του κόσμου τη χώρα του.
τι λερεφιλως?yameth είπε:1. Να ταξιδεύει στον υπόλοιπο κόσμο.
Τι απο αυτα τα εβραιοσιωνιστικοανθελληνικα που θελουν να μας παρουν τις παραλιες και τις βιλλες μας?2. Να ενημερώνεται και απο διεθνή μέσα που δεν έχουν σαν κέντρο του κόσμου τη χώρα του.
τι λερεφιλως?Superfunk είπε:τι λερεφιλως?
αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
Σιγα μη παω σε αλλεργιολογο...θα χτυπησω ενα διπιττο και μετα ενα φρεντοπαπαρινο και θα γινω μαγκας... ;DΓια τους τελευταίους έχω να προτείνω να επισκεφτείτε έναν καλό αλλεργιολόγο.
Δε ξερω φιλως εγω τα φοβαμαι αυτα,εχω ακουσει οι οι κΣενοι ειναι ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ απο την ελειψη ηλιου και πινουν αιμα....ασε με στην ησυχια μου....ενα σουβλακι και εναν φρεντοπαπαρινο θελω και ΗΛΙΟ....ΠΟΛΥ ΗΛΙΟ.... ;Dτι λερεφιλως?Το αφεντικό είπε να ταξιδεύουν...δεν είπε να πάνε να μείνουν!!!