Εννοείται ότι δεν χρειάζεται stereo καλώδιο για να στείλεις το σημα της κιθάρας και στο L και στο R της μίξης...
Τί εννοείς; Αν επιλέξω από τον sequenser μου στο κανάλι που θα ηχογραφήσω stereo input' date=' τότε στο ίδιο κανάλι αντί να μου δείξει 2 ιδιες κυματομορφές θα μου δείξει μία κυματομορφή ενώ η άλλη (πάντα στο ίδιο κανάλι) θα είναι μια ευθεία, δηλαδή άδεια.
Μήπως έχει να κάνει με τους προενισχυτές αυτό; Έχω την E-MU 0404 USB[/quote']
Ακριβώς με τους προενισχυτές έχει να κάνει. Η κιθάρα από μόνη της είναι μονοφωνικό σήμα. Τα διάφορα εφφέ /προενισχυτές κλπ μπορεί να εισάγουν διαφορετικά εφφέ στην L και διαφορετικά στην R έξοδό τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια stereo εικόνα. Τότε έχει νόημα αυτές τις 2 εξόδους να τις στείλεις σε ένα stereo in. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η λύση, μια και αυτά τα εφφέ (προσωπική άποψη) δεν δουλεύουν καλά το ένα τέρμα δεξιά και το άλλο τέρμα αριστερα. Συνήθως (ότα γράφω εσωτερικά) τις 2 εξόδους από το TONELAB τις βάζω σε 2 mono κανάλια και τα κάνω λίγο pan δεξία το ένα και λίγο αριστερά (συμμετρικά) το άλλο. Μετά μπορεί να γυρίσω λίγο και τα δύο λίγο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά αλλά ....κατάλαβες τι εννοώ.