Και αυτό που δεν βλέπεις πάλι Mac είναι...marathon είπε:Εγώ ένα τεράστιο Mac βλέπω...
Ωχ...κλείστε το θέμα, διαγράψτε το, να μη το δεί ο Waterfall ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Και αυτό που δεν βλέπεις πάλι Mac είναι...
Παρομοίως... ;Dmarathon είπε:Εγώ ένα τεράστιο Mac βλέπω...
Ελα τωρα, υπερβολες. Εχουν τα Mac τετοια προβληματα?....S9F είπε:...λίγες μέρες πριν άλλαξα την οθόνη στο δικό μου...
...είναι από αυτά τα καινούργια...τα καλά, που δεν έχουν οθόνες ;D ;DWaterfall-K είπε:Διακρινω ενα Mac, δυo PC,
Τι να σου πω Marathon, αν εχει και που ο Smith τις οθονες των PC δεν το ξερω. Δυο μαυρα κουτια που βλεπω παντως εμενα μου μοιαζουν για PC.marathon είπε:...είναι από αυτά τα καινούργια...τα καλά, που δεν έχουν οθόνες ;D ;D
Φυσικα, ειναι ενημερος για τα παντα. 8)...ο Οικονόμου ξέρει για τις ετοιμασίες;... ;![]()
Waterfall-K είπε:Φυσικα, ειναι ενημερος για τα παντα. 8)
Ο οποιος, ας μη γελιομαστε, ειναι το μεγαλο μυαλο πισω απο την εταιρεια "Dave Smith Instruments".neeq είπε:...να και ο Οικονομου![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ο οποιος, ας μη γελιομαστε, ειναι το μεγαλο μυαλο πισω απο την εταιρεια "Dave Smith Instruments".
Απλα δεν του αρεσει η δημοσιοτητα και εμφανιζεται σπανια.