Και εγώ σχεδον αποκλειστικά φραπέ σκέτο...ή κανένα αμερικάνο σκέτο πάλιΦραπέδες πίνω σκέτους...
Δεν άλλαξε τίποτα δέκα χρόνια μετά.επινα σταθερα φραπε γλυκο με γαλα, απο τα φοιτητικα μου χρονια, χειμώνα καλοκαιρι, μεχρι το 2011
Απο το 2011 και μετα πινω φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελα,
Και τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες , αυτο πίνω.
Τα βρίσκω στη στήλη ''Oldies but goodies'' αν κάποιο θέμα είναι σχετικό με το σήμερα ή αν έχω κάτι να πω το ανασταίνω, δεν το κάνω και πολύ συχνάΕίναι κάποια νέα μόδα να απαντάμε σε θρεντς που δεν έχουν νέα posts για καμιά δεκαριά χρόνια και να τα φέρνουμε στην επιφάνεια??
He has a point.Τα βρίσκω στη στήλη ''Oldies but goodies'' αν κάποιο θέμα είναι relevant με το σήμερα ή αν έχω κάτι να πω το ανασταίνω, δεν το κάνω και πολύ συχνά
Ποιο ήταν το point? Να μας πει μετά από...9 χρόνια ότι πίνει σκέτους φραπέδες στο σπίτι και μέτριους καφέδες στις καφετέριες??He has a point.
Είναι σημαντική λεπτομέρεια της ιδιοσυγκρασίας μου... λέω και άλλα όμως για τον φραπέ, είναι αδικημένοςΠοιο ήταν το point? Να μας πει μετά από...9 χρόνια ότι πίνει σκέτους φραπέδες στο σπίτι και μέτριους καφέδες στις καφετέριες??
Καθόλου αδικημένος, η πλειονότητα των Ελλήνων ακόμα φραπέ πίνει.Είναι σημαντική λεπτομέρεια της ιδιοσυγκρασίας μου... λέω και άλλα όμως για τον φραπέ, είναι αδικημένος
Εφόσον βλέπει το thread από τη στήλη και είναι μια γενική ερώτηση και ήθελε να απαντήσει και το θέμα είναι ανοιχτό απαντάει.Ποιο ήταν το point? Να μας πει μετά από...9 χρόνια ότι πίνει σκέτους φραπέδες στο σπίτι και μέτριους καφέδες στις καφετέριες??
Καλά Cos, καλά. Μην διαμαρτύρεσαι μετά αν γεμίσει η πρώτη σελίδα με θέματα του 2000 π.Χ....?Εφόσον βλέπει το thread από τη στήλη και είναι μια γενική ερώτηση και ήθελε να απαντήσει και το θέμα είναι ανοιχτό απαντάει
Μελέτες δείχνουν πολλαπλά οφέλη του καφέ στη προτεινόμενη ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και άλλους παράγοντες ημερήσια λήψη και αν δεν υπάρχει κάποια αντένδειξη για λόγους υγείας και δείχνουν ενδεχόμενες βλάβες που σχετίζονται κυρίως με την υπερβολική κατανάλωση.Μόνο πράσινο τσάι. Ο καφές δεν κάνει καλό