R
Ritchie77
Guest
Τι καφε πινετε η πινατε και αν αλλαξατε προτιμησεις μεσα στα χρονια. Εγω προσωπικα το πρωι πινω μονο φραπε και ο δευτερος η τριτος ειναι φρεντο εσπρεσο, που αντικατεστησε μετα απο χρονια τον φρεντο καπουτσινο 

+1000Miltos23 είπε:Παντα σκετος ομως.
Το 2000 ξεκινησα να πινω ακριβως τον ιδιο. Μονο που τοτε τον φτιαχνανε ωραιο, με τριμμενο παγο και τα σχετικα. Οσο περναγε ο καιρος και αυξανοταν η ζητηση χαλασε και ο καφες.cos_dr είπε:Απο το 2011 και μετα πινω φρεντο καπουτσινο γλυκο με κανελα,
για καποιο λογο, τον αχτυπητο νες (ή φραπε) εχω δει να τον πινουν μονο software developers ή γενικα IT people...Johnny.T είπε:To χειμώνα νες σκετο αχτύπητο σε γυάλινο μεγαλο ποτηρι του φραπε.
Είμεθα πολυάσχολοι και ούτε το καφέ δεν προφταίνουμε να χτυπησουμε... ασε που μετα απο 15ώρες κώδικα κανονικά με το κουταλακι σκέτο πρέπει να τον κατεβάζεις αλλα έλα που κολλάει στο λαρύγγιmarmelaki είπε:για καποιο λογο, τον αχτυπητο νες (ή φραπε) εχω δει να τον πινουν μονο software developers ή γενικα IT people...
Superfunk είπε:Δεν πινω πολυ καφε,προτιμω το τσαϊ,μαυρο και βαρυ Κεϋλανης/Assam σκετο ή με προσθηκη ινδικου tea masala spice mix το χειμωνα (χωρις γαλα ή ζαχαρη) και πρασινο το καλοκαιρι (παντα ζεστο φυσικα).
Τωρα αν πιω καφε ενας σκετος,βαρυς και καταμαυρος "γαλλικος" ειναι συνηθως η πρωτη μου επιλογη.
...και στομαχι ;D ;DAuditoryDriving είπε:Είσαι κουλτούρα φίλως ;D ;D ;D
Εγώ για κανα δυο χρόνια έπινα εσπεσσο χτυπημένο με κουτάλι με κρύο νερό... φτιάχνει χαρακτήρα ;D ;D