Τη γνώμη σας

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
Έχει ανέβει ξανά το άσθμα πριν μήνες στο ξεκίνημα της ιδέας ,δεν μπόρεσα να το βρω το πουστ ,εξάλλου έσβησα και τις προόδους 8) ,αν και έχω όλες τις μορφές εξέλιξης στο συρτάρι ;D .

Λείπει ακόμη μια κιθάρα και 2α φωνητικά για να ολοκληρωθεί έτσι όπως το φαντάζομαι .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άνθρωπες που βοήθησαν και ακόμη βοηθάνε .

Ζπέζιαλ τανκς στον ηχολήπτη μπαραγωγό-προαγωγό-προαγωγό και τον Φμασίστα .Εν ευθέτω χρόνο και όταν γράψω ΜΙΑ ακόμη κιθάρα και 2α φρωνητικά και αφού γυρίσω το σχετικό οβίδεον ,θα αναφερθώ λεπτομερώς στους συμμετέχοντες .

Μέχρι τούδε ακούω απόψεις,ειλικρινείς και ανεπηρέαστες .

https://soundcloud.com/samy-paraga/portretadrumsgtrskeysalex

Μου αρέσει. Ιδιαιτέρως από το 1:53 και μετά που αρχίζει αυτό το επαναλαμβανόμενο αρμονικό/ρυθμικό θέμα το οποίο κατάφερες να μπορεί να ακουστεί πολλές φορές χωρίς να γίνεται κουραστικό.

Το μόνο που του λείπει ενδεχομένως είναι μια κορύφωση με κάποιον τρόπο, προς το τέλος. Επίσης τι είναι αυτό που ακούγεται στο 5:15; Αν είναι κάποιο sample, κόβεται απότομα και αυτό ακούγεται.

Μπράβο ρε Σάμυ, κι εμένα μ' άρεσε.

Jazzjoker είπε:
Ιδιαιτέρως από το 1:53 και μετά που αρχίζει αυτό το επαναλαμβανόμενο αρμονικό/ρυθμικό θέμα το οποίο κατάφερες να μπορεί να ακουστεί πολλές φορές χωρίς να γίνεται κουραστικό.....
...και το οποίο μου θύμισε για κάποιο λόγο Bowie.

Τι ωραία που παίζει "καραμούζα" ο Τέρυ! Πολύ μου αρέσει και ο ήχος και το παίξιμό του!  :)

ΚΥΡΙΕ Σαμυ.Τα συγχαρητηρια μου.......nough said......

Τι περιμενεις δλδ να σου σχολιασουμε ? ΟΛΑ αψογα......και ο τερρυς ΜΠΑΣΑΡΑΑΑΑ.....το εκανε να κλαψει

ακούμε μουσικάρες το παραδέχομαι κι εγω που ειμαι η προσωποποίηση της χολής !

χαχαχαχα μπράβο παιδιά

Ωραιος Σαμ!

Οντως αυτο το επαναλαμβανομενο μοτιβο αντι να ακουγεται κουραστικο,απο ενα σημειο και μετα,γινεται εως και "εθιστικο".

Σ'αυτο νομιζω οτι παιζει ρολο και το λειτουργικοτατo μπασο του Τερυ.

Η φωνη και οι στιχοι ειναι "καπως" αλλα αν ηταν διαφορετικοι μπορει και το κομματι να ηταν αλλιως.

Cool! 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
atreu73 είπε:
Samy το νου σου στα πλήκτρα.
Δεν ξέρω πλήκτρα καρντιά μου και δεν με νοιάζει ,θεωρώ ,πως παίζω καλά  ;D ;D ;D  ;D..........

Κάποιοι είπαν για τον Ακατανόμαστο .........................Δεν παίζει ,υπάρχουν στιγμές που η μπασογραμμή με καπελώνει και το χαίρομαι με το τύπο ........ο οποίος παρεπιπτόντως ,ήρθε μια μέρα σζπίτιμ , ήπιε ένα φραπέ και έπαιξε όλη τη θρησκεία του  ;D

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

:o :o :o :o :o :o

Ωρέ ΖΑΝΑΕ κονσερβοκουτάκια, ου Πέτρους μας έκανε ανθρώπους  8)

Τι είναι τούτο; Έκπληκτος...  :o

Καμία σχέση από αυτό που γράψαμε. Επιτέλους ρυθμός... τούμπανα...  ;D

Πέτρο (digisilence) θεέ παρ' την... ΖΑΝΑΕ.    8) ;D ;D ;D ;D

Μιλάμε για ένα (άντε ενάμιση take) στο ultimate χύμα, με τα minimum για οδηγό- αλλά φραπέ από τα χεράκια του ληστοσυμμορίτη  ;D 8) και πολύ καλή διάθεση.

Που να το γράψουμε και κανονικά  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Που να το γράψουμε και κανονικά  ;)
Εσύ πάντως "γράφεις" και "ζωγραφίζεις" με την καραμούζα σου ρε φίλε!

fusiongtr είπε:
Εσύ πάντως "γράφεις" και "ζωγραφίζεις" με την καραμούζα σου ρε φίλε!
;D ;D ;D

Εγώ για να πω την αλήθεια, απλά μπήκα στο mood του συνθέτη.

Και πραγματικά ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο session. Βασικά δεν είχα ιδέα τι θα έγραφα και ως εκ τούτου πήρα και ταστομένο και άταστο- just in case.

Βασικά όταν το άκουσα με πήγε κατευθείαν στο άταστο. Βέβαια η «δυσκολία» μου ήταν στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν τύμπανα. Το αρχικό είχε μια λούπα, αλλά δεν ήταν solid ρυθμικά. Οπότε πάτησα πάνω στην κιθάρα και σε πολύ ελεύθερο ρόλο.

Αν είχα αυτά τα τύμπανα ίσως να το «πατούσα» λίγο διαφορετικά.

Πάντως τώρα που το ακούω- με την εξαίρετη δουλειά του Πέτρου- μου αρέσει αυτό το «ελεύθερο» παίξιμο

Πάντως ο σύντροφος αναρχοκομουνιστόφ το έχει- αυτό το πηγαίο, αφτιασίδωτο, πάρτα - in your face στιλ, που έχει εκλείψει στις μέρες μας.

Thanx Sammy και περιμένω το επόμενο- τώρα μάλιστα που βρήκαμε παραγωγό  ;D σου γράφω και τον δίσκο  8)              

1. Πετάς τα τύμπανα.

2. Πετάς την κιθάρα.

3. Δίνεις στον Ζάκη δίσκους του Δάκη.

4. Βρίσκεις κάποιον να παίξει λίγη τρομπέτα.

5. Κρατάς τα πλήκτρα (εννοείται).

και είσαι ΕΚΕΙ -----> Tuxedomoon ! :) :)

Υ.Γ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έγραψα για το μπάσο. Δεν το κρατάς. Σε κρατάει.

Jazzjoker είπε:
Το μόνο που του λείπει ενδεχομένως είναι μια κορύφωση με κάποιον τρόπο, προς το τέλος. Επίσης τι είναι αυτό που ακούγεται στο 5:15;
Μα αυτό είναι η κορύφωση.

Η ατάκα του Alex (Malcom Mcdowell).  :) ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Οντως αυτο το επαναλαμβανομενο μοτιβο αντι να ακουγεται κουραστικο,απο ενα σημειο και μετα,γινεται εως και "εθιστικο".
Ιφτό ακριβώς!

Τέρρυ πάρε και άλλο γλύψιμο από μένα  ;D

Ωραιο ρε Σαμη !!!

Μου θυμισε το ‎"Στο Δρόμο" του Σφέτσα με Γωγου

Εχει τον Bowie μεσα του

αλλα το μπασο τα χαλαει  .

Κλεβει ολη τη δοξα . ;D

Σβηστο και βαλε τουμπερλεκι  :D

Φιλε το κομματι ειναι ωραιο 

αλλα το μπασο ειναι καλυτερο  :D

Toυ κονσερβοκούτια είν' αυτό;

Κοίτα ρε κάτι πράματα.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για τα καλά λόγια και πάνω απ όλα τους συμπαίχτες και το λέω ειλικρινά καθότι κάποιες φορές έχω κλάψει γι αυτό το τραγούδι ,όσο κι αν ακούγεται ηλίθιο .

Ο Ατρέους ,ήταν ο μόνος που παρατήρησε κάτι ''κακό'' και είχε απόλυτο δίκιο. Ο Προαγωγός μου ΔΕΝ ήθελε αυτό το πλήκτρο ούτε για αστείο ,όμως επέμενα και προς τιμήν του το δέχτηκε  .

Θα επανέλθω με το οριστικά αμετάκλητο ....Ευχαριστώ όλους .

Για μένα το άσθμα δεν είναι τυχαίο ,όπως κι κανένα  8)

samy paraga είπε:
Ο Ατρέους ,ήταν ο μόνος που παρατήρησε κάτι ''κακό'' και είχε απόλυτο δίκιο. Ο Προαγωγός μου ΔΕΝ ήθελε αυτό το πλήκτρο ούτε για αστείο ,όμως επέμενα και προς τιμήν του το δέχτηκε  .
Ελπίζω ότι κατάλαβες πάντως ότι τα δικά μου σχόλια τα έγραψα πολύ σοβαρά: σουρεαλιστικοί στίχοι, για έναν αρτίστα με σουρεαλιστικό άβαταρ, σε ένα κομάτι που τελειώνει με τσιτάτο του Άλεξ....οφείλει στον εαυτό του μία (ή δύο ή τρεις) γερές πινελιές σουρεαλισμού επίσης.

Ο Τέρυ βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση με τη άταστη περαντζάδα του. Τα πλήκτρα επίσης. Όμως η κιθάρα και τα τύμπανα, προσπαθούν να παίξουν κομάτι των Fleetwood Mac και κάποιος πρέπει να τους εμποδίσει, έστω περνώντας τους μέσα από τρελά εφέ.

Τολμηρούτσικον, αλλά απαραίτητον - κατά τη γνώμη μου πάντα.

trolley είπε:
5. Κρατάς τα πλήκτρα (εννοείται).

και είσαι ΕΚΕΙ -----> Tuxedomoon ! :) :)
Το κομμάτι είναι τα πλήκτρα, τέλος. Τα τούμπανα και η κιθάρα μου φάνηκαν εντελώς κοινότυπα, αλλά ίσως το χρειάζεται αυτό το κομμάτι, με κάτι πιό αβαντγκαρντ ρυθμικά ίσως να μην έμπαινε στα τσάρτς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back