Τι ενισχυτής;

geo1985

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ψάχνω ενισχυτή thomann γύρω 600-700 euro.Έχω μια fender jaguar ιαπωνική και παίζω περισσότερο εναλλάκτικό ροκ(οι συχνοί στο forum θα με βρίζουν τώρα...σας έχω πρήξει το ξέρω).Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το κάθε είδος ένισχυτή?Ποια είναι πρώτα κ μετά τι διαφορές έχουν ως προς τον ήχο.Κάτι σε combo θα με ενδιέφερε πολύ.Δώστε βάση σε ποιότητα και όχι σε ισχύ.Έτσι και αλλιώς για το σπίτι τον θέλω.Ευχαριστώ.

το καλύτερο είναι να πάρεις λαμπάτο αφου και το budget σου είναι αρκετά μεγάλο σου προτείνω

FENDER HOT ROD DELUXE BLACK να κάνει και παρέα με την jaguar

O Hot Rod Deluxe είναι δυνατός για το σπίτι...

Νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάρεις ένα ενισχυτή με λιγότερα watt...

+1 elavd.

Δεν ξέρω τι θα σου ταίριαζε περισσότερο αλλά με 600-700 θα μπορούσα να πάρω τα περισσότερα από αυτά τα 5W (valbee, valve jr, etc.) και να έχω ενισχυτή ανάλογα με την περίσταση. Και με ένα A/B συνδυάζεις και δύο μαζί για ακόμα πιο περίπλοκα ηχητικά τριπάκια :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλά δεν είναι ανάγκη να τον τερματίζει.

του πρότεινα αυτο γιιατι όλο και κάποια συναυλιουλα θα κάνει,ε να μην έχει το παίδι κανα ενισχυτή που να τον τσιτώνει(εκτος σπιτιου) και να κοπανιεταί

O Hot Rod Deluxe είναι δυνατός για το σπίτι...
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να πάρεις ένα ενισχυτή με λιγότερα watt...
Με ένα Master Volume θα είναι μια χαρά.. κ τουλαχιστον θα έχει έναν ενισχυτή που μπορεί να πάρει σε ένα Live

Εγω έχω έναν VOX AD30VT και είναι αριστούργημα για το σπίτι ... και δεν κάνει και τόσα λεφτά.

καλη επιλογη ειναι ο vox ac-15 και ο fender pro junior.

βαζεις και μερικα πεταλια και εισαι ετοιμος για alternative :wink:

Παρε εναν vox ac-15 να γουσταρεις...απο εδω...

http://guitare.playback-europe.com/vox-ac15cc1-10027.html
Πολύ καλύτερη τιμή από thomann...Eίναι αξιόπιστο?Έχεις ψωνίσει από εκεί?Κανείς άλλος?
τον τελευταιο καιρο τον εχουμε ξεστοκαρει απο vox tonelab se, την οποια επισης πουλαει 100 ευρω φτηνοτερα απο θωμα :wink:

Παρε εναν vox ac-15 να γουσταρεις...απο εδω...

http://guitare.playback-europe.com/vox-ac15cc1-10027.html
Πολύ καλύτερη τιμή από thomann...Eίναι αξιόπιστο?Έχεις ψωνίσει από εκεί?Κανείς άλλος?
Καλύτερα να ρωτήσεις ποιός ΔΕΝ εχει ψωνίσει απο εκει.

Προσωπικά έχω αγοράσει τον ενισχυτή μου απο εκει και κατι αλλα παρελκόμενα.

Γενικά είναι top επιλογή.... προτού αγοράσεις ομως τσέκαρε κ άλλα καταστήματα για τιμές.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back