Τι έκανες ρε Paul;

Ενδιαφέρον το βίντεο αλλά πραγματικά τις χαντακώσαν τις κιθάρες, δε ξέρω αν είναι ο Park ή κατι άλλο αλλά εγώ τουλάχιστον απο το βίντεο στρατ ήχο αξιο μνείας δεν άκουσα... μια ελαφριά προτίμηση στην 63 και την 55 αλλα nothing to write home about.

Εδώ στη μέση του βίντεο εξηγεί πως το κάνει. Βασίζεται στις ακουστικές ιδιότητες του οργάνου. Πολύ ενδιαφέρον

Οι κιθάρες είναι εξαιρετικότατες και ίσως μια μέρα, καταφέρω να αγοράσω μια. Ή όχι. Αλλά τον ίδιο τον PRS ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ. Είναι επίσης εξαιρετικότατος επιχειρηματίας και αυτό που έχει καταφέρει να κάνει την PRS τον τρίτο πόλο ανάμεσα σε Gibson και Fender είναι απίστευτο κατόρθωμα, δεν το αρνούμαι. Αλλά στις συνεντεύξεις του είναι απλά... salesman, που λένε και δεν καταφένει να κρύψει το τεράστιο "εγώ" του. Και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να δικαιλογήσει, παρά τις θεωρίες του για tonewoods και ιστορίες, γιατί πουλάει 3-piece tops Silver Sky κιθάρες (made in USA, έτσι? ) στις τιμές που τις πουλάει. Salesman.

γιατί πουλάει 3-piece tops Silver Sky κιθάρες (made in USA, έτσι? ) στις τιμές που τις πουλάει.
Πρέπει να πάρει τη μίζα του και ο Γιαννάκης αφού

Αλλά στις συνεντεύξεις του είναι απλά... salesman
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι τόσο ... cringe, λες δεν παίζει απλά ο τύπος να επικοινωνεί έτσι και στην καθημερινότητα του, έχει κάτι εντελώς αφύσικο στον τρόπο που μιλάει, σαν τον θείο μας που δεν καταλαβαίναμε μικροί και μας φαινόταν γεροπαραξενος

Πρέπει να πάρει τη μίζα του και ο Γιαννάκης αφού

Την τιμή την καταλαβαίνω. Αλλά όταν πουλάς 3-piece tops, ε, μην μου πουλάς φούμαρα ρε αδερφέ για tonewoods και tone-properties των ξύλων. Κοροϊδία.

Okay ίσως να παίζουν θέματα με χορηγίες και τα λοιπά οπότε πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, αλλά το συγκεκριμένο εγχείρημα θέλει κότσια.

Να σκάσει μύτη ο ceo επιχείρησης στο στούντιο του Rick Beato, να βάλει τον Tim Pierce να παίξει τέσσερις pre CBS Stratocasters και να τις συγκρίνει το δικό του ινδονησιακό μοντέλο (Silver Sky SE). Στα δικά μου τα αυτιά (ηχητικά πάντα) έκανε πολύ καλή δουλειά. Τώρα εννοείται όσον αφορά στο θέμα playability είναι και προσωπικό, αλλά μη έχοντας παίξει κανένα pre CBS όργανο εμπιστεύομαι τη γνώμη αυτών που το έχουν κάνει που λένε "δεν ήταν όλα τα όργανα της εποχής εκείνης super από άποψη playability"

Λιγο γρασο snake oil θελει και ολα ειναι μια χαρα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back