Απο ότι βλέπω πρέπει να είμαι ο μόνος Δικηγόρος εδώ μέσα. Μπαμπάς δικηγόρος, μου αρέσει η ελευθερία του επαγγέλματος και φυσικά το μελί (NO MONEY NO HONEY).
Ξεκίνησα μουσική με ένα YAMAHA PSR 20 το 1987, αλλά γρήγορα με κέρδισαν οι υπολογιστές (1988---> AMSTRAD CPC 6128) και ιδιαίτερα ο προγραμματισμός. Ασχολόμουν περιστασιακά με το αρμόνιο μου και εκεί απέκτησα μουσικό αυτί και αντίληψη των βασικών αρχών της μουσικής. Το 1997 έως 1999 ασχολήθηκε με Cubase , το 2000 με EJAY, εντωμεταξυ ασχολούμουν και με τρισδιάστα γραφικά. Αφου πειραματίστηκα με REASON, Fruity Loops, Sonar etc. και τελείωσα την θητεία μου στον στρατό , το 2005 πήρα πολύ πιο σοβαρά την μουσική με το Ableton Live 5 διαβάζοντας με προσοχή τα άρθρα COMPUTER MUSIC MAGAZINE(English Edition). Ως τώρα εχω βγάλει 2 ολοκληρομένα άλμπουμ, το πρώτο δεν ακούγεται , το δεύτερο "Reality" ακούγεται αλλα εχει φτιαχτεί με λουπες το οποίο τελείωσα το 2000. Το τελευταία που είναι μακρά η πιό σοβαρή μου δουλεία είναι το "ΤΑΛΟΣ" (έχει θέμα τον αρχαίο ελληνικό μύθο του Τάλος) ενώ έχω ξεκινήσει και ένα καινούργιο άλμπουμ το "THE TIDE". Το είδος που με εκφράζει είναι κυρίως το DARK EPIC AMBIENT-ELECTRO. Ένα πάντρεμα ηλεκτρονικής και κλασικής στυλ soundtrack.
Δείγματα μπορείτε να ακούσετε στο www.soundclick.com/kilon
Εννοείται ότι δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό οτι θα μπορούσα να κάνω επαγγελματικά αυτό που κάνω για χόμπυ. Η μουσική για μένα είναι μέθοδος χαλάρωσης παρά πόρωση , ασχολούμε 5-7 ώρες την εβδομάδα.