Τι συμπτωση κι εγω το ίδιο.Μηπως ξερεις κανεναν Μπαμπη, που ειναι ντραμμερ και παιζει 16α στο china?fotonios είπε:Οπότε μπήκα από μικρός στη έννοια live εμφάνιση σε σχολείο, σε θέατρο και γενικά. Από αυτά τα live σε πολύ λίγα πήρα λεφτά και ευτυχώς σε ακόμα λιγότερα αναγκάστηκα να πληρώσω γιατί όπως κάποιοι ξέρετε, το να κάνεις live σε μια μικρή πόλη το καλοκαίρι και να πάρεις λεφτά από την εκάστοτε πολιτιστική οργάνωση είναι κομματάκι δύσκολο.
εγω εκανα το αντιστροφο!Η αρχή που θέλω να ακολουθήσω είναι ένα ρητό που είπε κάποιος κάποτε: "Κάνε το επάγγελμα σου χόμπυ και το χόμπυ σου επάγγελμα". Οπότε κάνοντας την αναγωγή σε εμένα θέλω να κάνω την πληροφορική χόμπυ και τη μουσική επάγγελμα.
Ναι ο Μπάμπης έπαιζε drums σε όλα αυτά τα live.neeq είπε:Τι συμπτωση κι εγω το ίδιο.Μηπως ξερεις κανεναν Μπαμπη, που ειναι ντραμμερ και παιζει 16α στο china?Οπότε μπήκα από μικρός στη έννοια live εμφάνιση σε σχολείο, σε θέατρο και γενικά. Από αυτά τα live σε πολύ λίγα πήρα λεφτά και ευτυχώς σε ακόμα λιγότερα αναγκάστηκα να πληρώσω γιατί όπως κάποιοι ξέρετε, το να κάνεις live σε μια μικρή πόλη το καλοκαίρι και να πάρεις λεφτά από την εκάστοτε πολιτιστική οργάνωση είναι κομματάκι δύσκολο.
Τί δηλαδή, έκανες το χόμπυ σου χόμπυ και το επάγγελμα σου επάγγελμα; ???εγω εκανα το αντιστροφο!Η αρχή που θέλω να ακολουθήσω είναι ένα ρητό που είπε κάποιος κάποτε: "Κάνε το επάγγελμα σου χόμπυ και το χόμπυ σου επάγγελμα". Οπότε κάνοντας την αναγωγή σε εμένα θέλω να κάνω την πληροφορική χόμπυ και τη μουσική επάγγελμα.![]()
:-* ;Dκαι γω την ίδια ανάγκη έχω.Ακριβό "hobi" ;D.Για μένα είναι ... ανάγκη για συναισθηματική έκφραση.
Δεν βγάζω χρήματα, βάζω :wink:
Συγνώμη αλλά είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Πας σε συγκεκριμένες περιοχές, ή κινήσε σε όλη την έκταση των ραγών του ΤΡΑΜ? Επίσης, αν σε πετύχω πουθενά (ή το κανονίσουμε), θα με αφήσεις να βάλω τα παιδιά μου να σε δουν να οδηγάς; (σοβαρά το λέω... αλήθεια)...gpiad είπε:οδηγω Tram τωρα, παρατησα την πληροφορικη μετα απο 6 χρονια stressing pressing και τα συναφη σε ιδιωτικη εταιρεια,τωρα απλα βολταρω πανω σε ραγες![]()
εσυ και αν εισαι ο καλυτερος!Enoxos_Boody είπε:Εγώ είμαι απόφοιτος Πληροφορικής με μάστερ στην Μουσική Τεχνολογία (τρομάρα μου) κ σε λίγες μέρες πετάω για την νέα μου δουλειά ως βοηθός έρευνας στo Academia Sinica της Taiwan (Spoken language group).Στην Ελλάδα ήθελε πολλά κονέ για να χωθείς δυστυχώς κ δεν την πάλεψα...
Χα thnx sf! Χαίρομαι που κάποιος στο άκουσμα της Taiwan δεν απαντά "Θα σου πάρουν το νεφρό, δεν έχουν μπουζούκια, θα τρως ωμά ζώα κτλ"Superfunk είπε:εσυ και αν εισαι ο καλυτερος!
ευγε! (σοβαρα μιλαω & θα περασεις φανταστικα στο εγγυωμαι ,ασε που η Ασια ειναι απλα το μελλον φιλε μου )