- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Και αυτή πρέπει να έχει πεταχτεί στην Ακρόπολη, διότι η φωτό είναι άδεια.Superfunk είπε:(στη συγκεκριμενη φωτο εχω πεταχτει να παρω τσιγαρα)
Και αυτή πρέπει να έχει πεταχτεί στην Ακρόπολη, διότι η φωτό είναι άδεια.Superfunk είπε:(στη συγκεκριμενη φωτο εχω πεταχτει να παρω τσιγαρα)
Βλεπεις τωρα?trolley είπε:Και αυτή πρέπει να έχει πεταχτεί στην Ακρόπολη, διότι η φωτό είναι άδεια.
Θες να πεις ότι έχει γυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να ΜΕ δει καθώς κάθομαι αναπαυτικά στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ λιμουζίνα μου.Superfunk είπε:Βλεπεις τωρα?
Κοιτα πως με ΨΑΧΝΕΙ το βλεμα της.
Και βέβαια είμαι ο ΣΩΦΕΡ (σου).Superfunk είπε:Στην οποια εισαι απλα ο ΣΩΦΕΡ μου.... ;D ;D
Ελα τωρα που κανεις πως δεν θυμασαι.... παντως παραδεχομαι οτι μου ειχε πει οτι "αυτος ο Τρολλεϋς ειναι πολυ ωραιο αγορι"... ;D
Γιατί...εκεί δεν έχει σωφέρ? 8)Superfunk είπε:Ελα τωρα που κανεις πως δεν θυμασαι.... παντως παραδεχομαι οτι μου ειχε πει οτι "αυτος ο Τρολλεϋς ειναι πολυ ωραιο αγορι χαραμιζεται σε αυτη τη χωρα,να του πεις να ερθει στο ΧολυΝγουντ"... ;D
Καλα εκανα και την παρατησα...και χοντρελο και απιστη...Δε βλέπει την ώρα να σε βάλει για ύπνο, ώστε να την πάω βόλτα στις ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ.
καλα εσυ ακομα να χωνεψεις την αντιδραση της οταν της εδειξες την ΠΙΣΙΝΑ σου σε μια απελπιδα προσπαθεια να τη κλεψεις απο εμεναΓιατί...εκεί δεν έχει σωφέρ?
Θύμισέ μου να σου δείξω τη δικιά μου πισίνα, είναι τεράστια, απλά την έχω στο υπόγειο...Superfunk είπε:"που ειναι η πισινα?εγω μια ΓΟΥΡΝΑ βλεπω".... ;D
αυτή όμως...που ξέρει από θάλασσες...μιά χαρά τη βρήκε ;DSuperfunk είπε:"που ειναι η πισινα?εγω μια ΓΟΥΡΝΑ βλεπω".... ;D
Τελικα ποιος την εχει μεγαλυτερη;gdevelek είπε:Θύμισέ μου να σου δείξω τη δικιά μου πισίνα, είναι τεράστια, απλά την έχω στο υπόγειο...
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231302946
Είσαι σίγουρος; Μήπως είπε;Superfunk είπε:"που ειναι η πισινα?εγω μια ΓΟΥΡΝΑ βλεπω".... ;D
Ασε ρε .....Ας μην είχα υπογράψει Prekamaki Disclosure Agreement κα θα δεις τι ιστορίες θα σου λεγα και πως απέκτησε το μόνιμα κουρασμένο βλέμα το Σκαρλετάκι.....marmelaki είπε:Τελικα ποιος την εχει μεγαλυτερη;
Μαλλον ο αντρας της Scarlett... γατακια....
Το noiz είναι ο Τσακ Νόρις φίλως. Τα κάνει τα panda όλα, χαλαρά, πριν του ζητηθεί και δεν σιχαίνεται.samy paraga είπε:Τελικά αυτή η Σκάρλετ πρέπει νάναι μεγάλη πτανα, για να την έχει περάσει το μισό ΝΟΙΖ
Delayed knee jerk reactionatreu73 είπε:Έχοντας επισκεφτεί την Ν.Υ. αγαπητέ περί τας 2002 καταλογίζω στα υψηλότερα σφάλματά μου το γεγονός ότι δεν κατάφερα να φέρω πίσω μία υπέροχη σερβιτόρα εις γωνιακόν και εξαίρετο καφέ καταμεσής του Μπρόαντγούαιη...
Δε χρησιμοποιώ πενταλάκια, μόνο software πλέον.audiokostas είπε:Ασε ρε .....Ας μην είχα υπογράψει Prekamaki Disclosure Agreement κα θα δεις τι ιστορίες θα σου λεγα και πως απέκτησε το μόνιμα κουρασμένο βλέμα το Σκαρλετάκι.....
I' m too sexy for this thread re gamoti.....
Που σαι Otto. Πάρε 5-6 Joyo να τελειώνουμε.
Τα χουν πανάκριβα εδώ.