- Πόντοι
- 223
Επειδή εγώ τα ειπα " τζόγο ",τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το γνωρίζω;
Το ότι το είπες «τζόγο».
Επειδή εγώ τα ειπα " τζόγο ",τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το γνωρίζω;
Για εμένα είναι.Το ότι το είπες «τζόγο».
Πάρε πιάνο, όσο πιο παλιά, τόσο ακριβότερα είναι. Και δεν ζητάνε πολλά για συντήρηση, άντε ένα κούρδισμα 1 φορά στα 2-3 χρόνια, ανάλογα με το παίξιμο, υγρασία κτλΑν υπάρχει καλλιτερη τοποθέτησυη χρημάτων σε αυτά τα μικρο ποσσα, ευχαρίστως να την ακούσω .
![]()
Θα έπαιρνα πιάνο, αν ήξερα πως θα το ανεβάσω σπίτι, καταρχάς γιατί μου αρέσει σαν έπιπλο.Πάρε πιάνο, όσο πιο παλιά, τόσο ακριβότερα είναι. Και δεν ζητάνε πολλά για συντήρηση, άντε ένα κούρδισμα 1 φορά στα 2-3 χρόνια, ανάλογα με το παίξιμο, υγρασία κτλ
Για εμένα είναι.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με αυλους τίτλους (και όταν στραβώσουν μάλιστα) από το 1988.
Τότε δεν υπήρχαν βέβαια bitcoin,αλλά η αρχή είναι η ίδια.
Και μιλάμε για bitcoin ως αυλους τίτλους, σε ανταλκακτηρια ή για miming?
Όπως σου είπα, αν βγάζεις χρήμα από αυτο....χαίρομαι.Ξέφυγε η κουβέντα αν και στο noiz, δεν ειναι και τίποτα σπάνιο.
Δεν έχει ξαναυπαρξει στην ανθρώπινη ιστορία τίποτα παρόμοιο με το bitcoin. Το αποκαλείς άυλο τίτλο, που είναι, αλλά και όχι. Γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους άυλους τίτλους του παρελθόντος, ο κάτοχος και κύριος του, είσαι εσύ. Ή ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εσύ, εκτος αν είσαι αρκετα αφελης για να το αφησεις στο ανταλλακτήριο. Κανένας απολύτως ενδιάμεσος. Αυτή είναι μια μόνο διαφορά, αλλά είναι αρκετή για να δείξω, ότι, όχι, δεν έχει καμία σχέση με τίποτα άλλο.
Αν και είναι λίγο αυθαίρετο αυτό που θα γράψω, θεωρώ ότι ο ελάχιστος χρονικός ορίζοντας μιας επένδυσης είναι η τριετία. Δεν γνωρίζω αν συμφωνείς με αυτό. Εάν το bitcoin είναι τζόγος, τότε θα έπρεπε (σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα) να υπάρχει κόσμος που έχει χάσει χρήματα, έτσι δεν είναι; Αν μπορείς, δείξε μου κάποιον. Δεν είναι τυχαίο αυτό, υπάρχουν λόγοι που το bitcoin σε μακρύ χρονικό ορίζοντα πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και υπάρχουν και λόγοι που δεν έχει ταβάνι. Για να επανέλθω στην αρχή, όχι, δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Όπως σου είπα, αν βγάζεις χρήμα από αυτο....χαίρομαι.
Εγώ απλά δεν ξέρω αν θα υπάρχουν οχι bitcoin ή υπολογιστές το 2030...αλλά αν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα έτσι όπως πάμε.Όπως είχα πει και στην σύζυγο «μη με ρωτήσεις πώς πάει το bitcoin πριν το 2030…».
Εγώ απλά δεν ξέρω αν θα υπάρχουν οχι bitcoin ή υπολογιστές το 2030...αλλά αν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα έτσι όπως πάμε.
Για μια θα πάω...εις ανάμνηση.....να χω να θυμάμαι τι πληρωσα τζάμπα τα τελευταία 20 χρόνιαΑν με 5 χιλιάρικα πας Custom Shop πήγαινε, πάρε μια και καλή
LP custom?Για μια θα πάω...εις ανάμνηση.....να χω να θυμάμαι τι πληρωσα τζάμπα τα τελευταία 20 χρόνια![]()
Αν είναι δώσε και κάτι παραπάνω και πήγαινε μία Γερμανία, άκουσέ πολλές και διάλεξε.Για μια θα πάω...εις ανάμνηση.....να χω να θυμάμαι τι πληρωσα τζάμπα τα τελευταία 20 χρόνια
Μια custom μου αρέσει .. αυτη:LP custom?
Μπα δεν είμαι εγώ για ταξίδια.Αν είναι δώσε και κάτι παραπάνω και πήγαινε μία Γερμανία, άκουσέ πολλές και διάλεξε.
Ωραία είναι όταν είναι καινούρια ρε γαμωτο αλλά όταν κιτρινίζει είναι σα γαριασμένο πουκάμισο...Μια custom μου αρέσει .. αυτη: