Tί άλλο να αγοράσεις από ένα σημείο και ύστερα

Το ότι το είπες «τζόγο».
Για εμένα είναι.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με αυλους τίτλους (και όταν στραβώσουν μάλιστα) από το 1998.
Τότε δεν υπήρχαν βέβαια bitcoin,αλλά η αρχή είναι η ίδια.
Και μιλάμε για bitcoin ως αυλους τίτλους, σε ανταλκακτηρια ή για miming?

Αν υπάρχει καλλιτερη τοποθέτησυη χρημάτων σε αυτά τα μικρο ποσσα, ευχαρίστως να την ακούσω .

:LOL:
Πάρε πιάνο, όσο πιο παλιά, τόσο ακριβότερα είναι. Και δεν ζητάνε πολλά για συντήρηση, άντε ένα κούρδισμα 1 φορά στα 2-3 χρόνια, ανάλογα με το παίξιμο, υγρασία κτλ

Πάρε πιάνο, όσο πιο παλιά, τόσο ακριβότερα είναι. Και δεν ζητάνε πολλά για συντήρηση, άντε ένα κούρδισμα 1 φορά στα 2-3 χρόνια, ανάλογα με το παίξιμο, υγρασία κτλ
Θα έπαιρνα πιάνο, αν ήξερα πως θα το ανεβάσω σπίτι, καταρχάς γιατί μου αρέσει σαν έπιπλο.

"-Χαιρετω την κοινοτητα του noiz. Ειδα στις αγγελιες μια κιθαρα που μου αρεσε, και ηθελα να σας ρωτησω πως σας φαινεται, και αν πρεπει να προσεξω κατι."

" Φιλε το bitcoin δειχνει πτωτικες τασεις, ο dow jones ανεβαινει, και συν τοις αλλοις παιζει πολυ σορταρισμα στα 10ετη ομολογα της Γουαδελουπης. Παρε κανα Montage καλυτερα."

Πάντως @Έκτορας , αν όντως βρήκες τρόπο να βγάζεις κέρδος από το bitcoin, μολονότι εγώ δεν πείθομαι από αυτό, ειλικρινά χαίρομαι.

Για εμένα είναι.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με αυλους τίτλους (και όταν στραβώσουν μάλιστα) από το 1988.
Τότε δεν υπήρχαν βέβαια bitcoin,αλλά η αρχή είναι η ίδια.
Και μιλάμε για bitcoin ως αυλους τίτλους, σε ανταλκακτηρια ή για miming?

Ξέφυγε η κουβέντα αν και στο noiz, δεν ειναι και τίποτα σπάνιο.

Δεν έχει ξαναυπαρξει στην ανθρώπινη ιστορία τίποτα παρόμοιο με το bitcoin. Το αποκαλείς άυλο τίτλο, που είναι, αλλά και όχι. Γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους άυλους τίτλους του παρελθόντος, ο κάτοχος και κύριος του, είσαι εσύ. Ή ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εσύ, εκτος αν είσαι αρκετα αφελης για να το αφησεις στο ανταλλακτήριο. Κανένας απολύτως ενδιάμεσος. Αυτή είναι μια μόνο διαφορά, αλλά είναι αρκετή για να δείξω, ότι, όχι, δεν έχει καμία σχέση με τίποτα άλλο.

Αν και είναι λίγο αυθαίρετο αυτό που θα γράψω, θεωρώ ότι ο ελάχιστος χρονικός ορίζοντας μιας επένδυσης είναι η τριετία. Δεν γνωρίζω αν συμφωνείς με αυτό. Εάν το bitcoin είναι τζόγος, τότε θα έπρεπε (σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα) να υπάρχει κόσμος που έχει χάσει χρήματα, έτσι δεν είναι; Αν μπορείς, δείξε μου κάποιον. Δεν είναι τυχαίο αυτό, υπάρχουν λόγοι που το bitcoin σε μακρύ χρονικό ορίζοντα πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και υπάρχουν και λόγοι που δεν έχει ταβάνι. Για να επανέλθω στην αρχή, όχι, δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ξέφυγε η κουβέντα αν και στο noiz, δεν ειναι και τίποτα σπάνιο.

Δεν έχει ξαναυπαρξει στην ανθρώπινη ιστορία τίποτα παρόμοιο με το bitcoin. Το αποκαλείς άυλο τίτλο, που είναι, αλλά και όχι. Γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους άυλους τίτλους του παρελθόντος, ο κάτοχος και κύριος του, είσαι εσύ. Ή ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εσύ, εκτος αν είσαι αρκετα αφελης για να το αφησεις στο ανταλλακτήριο. Κανένας απολύτως ενδιάμεσος. Αυτή είναι μια μόνο διαφορά, αλλά είναι αρκετή για να δείξω, ότι, όχι, δεν έχει καμία σχέση με τίποτα άλλο.

Αν και είναι λίγο αυθαίρετο αυτό που θα γράψω, θεωρώ ότι ο ελάχιστος χρονικός ορίζοντας μιας επένδυσης είναι η τριετία. Δεν γνωρίζω αν συμφωνείς με αυτό. Εάν το bitcoin είναι τζόγος, τότε θα έπρεπε (σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα) να υπάρχει κόσμος που έχει χάσει χρήματα, έτσι δεν είναι; Αν μπορείς, δείξε μου κάποιον. Δεν είναι τυχαίο αυτό, υπάρχουν λόγοι που το bitcoin σε μακρύ χρονικό ορίζοντα πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και υπάρχουν και λόγοι που δεν έχει ταβάνι. Για να επανέλθω στην αρχή, όχι, δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Όπως σου είπα, αν βγάζεις χρήμα από αυτο....χαίρομαι.

Όπως σου είπα, αν βγάζεις χρήμα από αυτο....χαίρομαι.

Δεν «βγάζω» χρήμα από αυτό, με την έννοια ότι δεν κάνω σπέκουλα , αγοράζοντας και πουλώντας και προσπαθώντας να υπολογίζω τις τάσεις της αγοράς. Πολλαπλασίασα όμως την επένδυση που έκανα πριν χρόνια και ακόμα δεν έφτασα τον χρονικό ορίζοντα που είχα θέσει τότε. Όπως είχα πει και στην σύζυγο «μη με ρωτήσεις πώς πάει το bitcoin πριν το 2030…».

Για να κλείσω την μεγάλη αυτή παρένθεση, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα:

1) μιλάω ΜΟΝΟ για bitcoin και όχι για λοιπά κρυπτο-νομίσματα

2) Δεν συμβουλεύω ΚΑΝΕΝΑ να επενδύσει σε bitcoin, εφόσον δεν το κατανοεί. Για την ακρίβεια… ΜΑΚΡΙΑ. Αυτό που συμβουλεύω τους πάντες να κάνουν, είναι να το ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ και να μάθουν για αυτό. Μετά θα είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Απολογούμαι για το detail…

Όπως είχα πει και στην σύζυγο «μη με ρωτήσεις πώς πάει το bitcoin πριν το 2030…».
Εγώ απλά δεν ξέρω αν θα υπάρχουν οχι bitcoin ή υπολογιστές το 2030...αλλά αν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα έτσι όπως πάμε.

Εγώ απλά δεν ξέρω αν θα υπάρχουν οχι bitcoin ή υπολογιστές το 2030...αλλά αν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα έτσι όπως πάμε.

Μην σε πιάνει απαισιοδοξία. Αυτού ξυστά γλύτωσαμε τον τρίτο παγκόσμιο πριν κάνα τρίμηνο, μόνο αισιόδοξα βλέπω τα πράγματα… 😂

Για μια θα πάω...εις ανάμνηση.....να χω να θυμάμαι τι πληρωσα τζάμπα τα τελευταία 20 χρόνια
Αν είναι δώσε και κάτι παραπάνω και πήγαινε μία Γερμανία, άκουσέ πολλές και διάλεξε.

Attachments

• Screenshot_20250222_161055_Chrome.jpg
    Screenshot_20250222_161055_Chrome.jpg
    129.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Αν είναι δώσε και κάτι παραπάνω και πήγαινε μία Γερμανία, άκουσέ πολλές και διάλεξε.
Μπα δεν είμαι εγώ για ταξίδια.
Θεσσαλονίκη έχω να πάω μεθαύριο και βαριέμαι από σήμερα :😜

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back