Thrash riff

PickingMan

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια την αλλη παρασκευη παιζει ενα τοπικο livaki θα παιξει ο γιος μου με ενα groupaki Thrash  ;D ;D ;D και του εγραψα ενα θεμα για ενα κοματι που θελει για πειτε λει τιποτα η ειναι για τα μπαζα....  ;)

ειναι πρόχειρα γραμενο μονο για την ιδεα το ανεβαζω

metal_riff.mp3

Attachments

Μόνο το δεύτερο ριφ (0:33-0:56) στρώσε κάπως τονικά και είσαι αρχηγός. ;)

Ναι βασικα δεν εχω κατασταλαξει το τη θα παιζει η δευτερη ακριβως κατι τετοιο παντος

μεγαλε γινετε να μου φτιαξεις ταμπλατουρα για αυτο? ειμαι τελιως νηπιο στην κιθαρα (μονο 6 μηνες αυτοδιδασκαλιας :(  ) και οσο και αν προσπαθησα με το αυτι μου δεν βγαινει

Φιλέ έτοιμη η παρτιτούρα σου. (για την πρώτη κιθάρα)

μια διευκρίνηση  - δεν παίζει ρολό η ταμπλατουρα (αυτή είναι εύκολη) πρέπει κανονικά να διαβάσεις την παρτιτούρα γιατί το θέμα είναι στην πένα, έχει παρεστιγμενα  ;) και πρέπει να δουλέψεις την πένα...

Στο κόκκινο μέτρο θέλει δις παρεστιγμενο αλλά δεν βρήκα στο guitar pro οπότε η αξία είναι λίγο μεγαλύτερη από ότι γράφω.

ελπίζω να σε βοήθησα  ;D

http://img30.imageshack.us/i/thrashriffi.png/

κανε clic στην εικόνα για zoom

εννοείτε οτι δεν σου έγραψα την ανοιχτη E 0  ;D (μονο τα riff)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα ανεβάσω και την δεύτερη κιθάρα (πιο εύκολη) όταν κατασταλάξω μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι... είναι πρόχειρη η δεύτερη .  ;)

άμα δεν σου ακούγεται καλα οταν το παιζεις είναι γιατι εχει παύσεις δέκατου έκτου και θέλει  ακαριέα πένα slayeradiki  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back