Φυσικα και ειναι πολλα τα bpm και 8ελει καιρο να πιασεις τα τεμπο,αλλα το να βλεπω τους αλλους 2(συγκεκριμενα τον Pridgen που τον θεωρουνε μεγαλο drummer), αιντε να μην πιανουν τις ταχυτητες του Roddy αλλα να κοπανανε αλλα αντι αλλων σαν αρχαριοι και να βγαζουν και τραγικο ηχο σε υψηλες ταχυτητες μου ηρθε καπως ...Superfunk είπε:Ειναι πολλα τα bpm Nordic.....αν δεν εχεις μελετησει σε τοσο γρηγορα τεμπα (και γιατι να εχεις μελετησει αν δεν παιζεις Thrash?) δεν μπορεις να παιξεις με τη μια τοσο γρηγορα.
ε,κακα τα ψεμματα και ο ηχος του Roddy δε λεει και τιποτα,σε τετοιες ταχυτητες τα Triggers να ειναι καλα,που να προλαβεις να βαρεσεις....και να βγαζουν και τραγικο ηχο σε υψηλες ταχυτητες μου ηρθε καπως ..
και εμενα μου ηρθε καπως οταν ειδα,πριν πολλα χρονια, εναν πολυ μεγαλο Ελληνα τζαζ-ντραμμερ να μην μπορει να παιξει Ramones....αλλα μετα καταλαβα τα περι ειδων και καφεδων....μου ηρθε καπως ...
Σε τετοια ειδη μονο οι κασσες ειναι τριγκαρισμενες και οι "λιγοι" σωστοι μεταλλαδες δεν χαιδευουν τις μποτες... ;D ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ε,κακα τα ψεμματα και ο ηχος του Roddy δε λεει και τιποτα,σε τετοιες ταχυτητες τα Triggers να ειναι καλα,που να προλαβεις να βαρεσεις....
απο την ο Roddy στο groove τα εκανε μανταρα οταν πηγε να παιξει με τους DT.... ;D
εκαστος στο ειδος του.... ;D
και εμενα μου ηρθε καπως οταν ειδα,πριν πολλα χρονια, εναν πολυ μεγαλο Ελληνα τζαζ-ντραμμερ να μην μπορει να παιξει Ramones....αλλα μετα καταλαβα τα περι ειδων και καφεδων....
ναι αλλα για το 99,9% των....αφεντικων (αυτων που προσλαμβανουν session drummers δηλ.) ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ μετραει.βλεπεις π.χ. τον Pridgen να εχει τρομερο Groove
Οταν το 99% της μουσικης που ακουει ο κοινος κοσμακης ειναι mid tempo ποπ/ροκ backbeat σαφως και θα προσλαβουν τον PridgenSuperfunk είπε:ναι αλλα για το 99,9% των....αφεντικων (αυτων που προσλαμβανουν session drummers δηλ.) ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ μετραει.![]()
μπα,το πλεον αντικειμενικο πραγμα ειναι IMNSHO...Το Groove ομως μπορει να ειναι και καθαρα υποκειμενικο
Σαφως,ακου και κανα Βουλγαρικο... ;DΟ κανονας ειναι οτι το γκρουβ συμβαινει ασχετως ταχυτητας
Δεν μιλησα για διαγωνισμο ουτε ειμαι αυτης της λογικης.Το topic ανοιχτηκε με βαση το συμπερασμα οτι πολυ λιγοι ειναι all around drummers στο κοσμο ετουτο...beeros05 είπε:Nordic αγορι μου τζαμαρισμα κάνανε, δε κάνανε διαγωνισμό
ε,καλα το γεγονος οτι δεν ξερεις να παιζεις μουσικη για 13χρονα..εεεε....Thrash θελω να πω ;D δεν σε κανει λιγοτερο all around drummer... ;DNordic είπε:Δεν μιλησα για διαγωνισμο ουτε ειμαι αυτης της λογικης.Το topic ανοιχτηκε με βαση το συμπερασμα οτι πολυ λιγοι ειναι all around drummers στο κοσμο ετουτο...
Εδω παρεξηγησες...Δεν τον υποτιμαω τον Θωμα για το blast beat.Απλα θεωρω οτι ασχετως στυλ μιλαμε για ενα single stroke roll... ;D ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:το να ψεγεις εναν ντραμμερ επειδη δεν ξερει να παιζει blast beats ειναι σαν να τον ψεγεις επειδη δεν ξερει να παιξει ...Kopanitsa... ;D
;D ελπιζω να το εχεις τσεκαρει.....http://www.noiz.gr/index.php?topic=188684.msg599662#msg599662Superfunk είπε:δεν ξερει να παιξει ...Kopanitsa... ;D
Aυτος ειναι all-arounded??greekdrums είπε:ο ροοντι τους πηγε στο δικο του κοσμο (και παιζει blast beat μια ζωη μαλλον)επομενο ειναι να μη μπορει να αναποκρηθει (ειδικα εκει στο ride pattern φανικε.....οτι δε τοχει μελετισει ο θωμας ;D.)το ιδιο θα γινοταν αν αρχιζε τα gospel chops ι τις γκρουβιες ο θωμας.
και επισεις το οτι δε μπορεσε να παιξει μπλαστ ο θωμας δε σημαινει πως δε ειναι αλλ ραουντεντ,,,,,
Ουτε και τα υπολοιπα αστερια...Superfunk είπε:Ασε τωρα τα blast beats & τις ΦΛΩΡΙΕΣ.... ;D
ΑΥΤΑ