Thomann 70th Anniversary Offers

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
513
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Όπως πολλοί γνωρίζετε, το Thomann φέτος κλείνει 70 χρόνια ζωής. Για να το γιορτάσει, τις πρώτες 10 μέρες κάθε μήνα ανεβάζει στο site του προϊόντα σε πολύ μειωμένη τιμή ή special anniversary editions από γνωστά προϊόντα. Μπορείτε να ενημερώνεστε στο site ή μέσω email που στέλνεται από το Thomann κάθε μήνα με τις νέες προσφορές.

Η αφορμή για αυτό το θρεντ ήταν το νέο email που μου στείλανε και η προσφορά που έχουν για τα Roland Fantom 6 και 7. Το Fantom 6 λοιπόν το δίνουν στα €1,869 και το Fantom 7 στα €2,080. Απίστευτες τιμές που δεν τις βρίσκεις ούτε στα μεταχειρισμένα. Όσοι τυχεροί τα αποκτήσουν, σκάνε και άλλα €229 για την ΕΧ επέκταση και αποκτούν έτσι ένα Fantom EX με ελάχιστα λεφτά (οι τιμές των Fantom EX 6 & 7 παίζουν στα €4,166 και €4,333 αντίστοιχα).

image.png

image.png

Τρέξτε!?‍♂️

• Like
Reactions: cos_dr
To γραφείο που θέλω να πάρω γιατί δεν το έβαλαν έκπτωση? ??

Το Roland το 6 είναι πραγματικά πειρασμός.

Αν δεν είχα να εξερευνήσω τους 13.000 ήχους του Omnisphere και τους 11.358 ήχους του KOMPLETE KONTROL  και να ανοίγω τρία από το καθένα και να παίζω με όσα parts θέλω να φτιάξω ταυτόχρονα,  θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.?

ευκαιρια να παρω μια αρπα στα 170ε...?

• Like
Reactions: cos_dr
Μάλλον θα έχει τέτοιου είδους προσφορές κάθε αρχή του μήνα έως το τέλος του χρόνου.
Πρισφορες "Βαράμε διάλυση" και "Τρελάθηκε η Μερκελ και τα δίνει όλα τσάμπα" 

Αυτός είναι ένας ωραίος ενισχυτής, ξεκολλάτε από τα λαμπιόνια
Το μόνο που με χαλάει είναι τα 19 κιλά βάρος, όχι απαγορευτικό αλλά και πάλι 

Το μόνο που με χαλάει είναι τα 19 κιλά βάρος, όχι απαγορευτικό αλλά και πάλι 
Είναι βαρύς. Έχω παίξει με κάποιον μικρότερο σε μέγεθος katana και μια χαρά μου φάνηκαν οι ήχοι και με μικρότερο ηχείο

• Like
Reactions: Nekkon
Boss SDE3000 με 229€ το λες και κλοπή.

Ξεκίνησαν να με τρώνε τα χέρια...

Και η τσέπη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα