Την 1η φορά που άκουσα το Gods Of War' date=' και 'γω στράβωσα. Αλλά μετά αν σκεφτείς οτι ο δίσκος είναι concept, δικαιολογείς τα intros και τις αφηγήσεις. Είναι η αφήγηση μιας ιστορίας. [/quote']
Oκ, σεβαστό. Εμένα δεν μου αρέσει. Μου ακούγεται σαν να έχει πάρει κάποιος 15 ιντρο-αουτρο και να τα έχει ξεχειλώσει. Πάμε παρακάτω.
Πάντως η διάρκεια είναι 1 ώρα και 15 λεπτά και περιέχει 15 τραγούδια οπότε τα Intros ΔΕΝ κλέβουν χρόνο από τα τραγούδια όπως λένε όσοι ΔΕΝ έχουν ακούσει τον δίσκο (αλλά προφανώς έχουν διαβάσει τις άθλιες κριτικές των περιοδικών).
Όντως δεν κλέβουν' date=' αν δεχτώ πως η διάρκεια του κανονικού δίσκου δεν υπερβαίνει το μισάωρο.
Οι σημερινοί δίσκοι μετά βίας φτάνουν τα 45 λεπτά διάρκειας. Σκέψου το...
Εδώ μας τα χαλάς. Δίσκο 45 λεπτά έχω να βρώ εδώ και ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ καιρό. Το συνήθες φαινόμενο είναι 35-50 λεπτά μουσικής με άλλα τόσα σαβουρογεμίσματα.
Ξέρετε πόσος χρόνος χρειάζεται για ένα review δίσκου; 10 λεπτά. Και δεν το λέω εγώ αλλά φίλοι μου που κάνουν αυτή τη δουλειά. Αν η εισαγωγή δεν τους κάνει κλικ' date=' πάτάνε το next. [/quote']
Ναι αλλά αυτοί που κάνουν τέτοια ριβιούζ α) είναι για τον πέος και β) δουλεύουν σε περιοδικά που είναι και αυτά για το πέος. Αν πάρεις στα σοβαρά τέτοια άτομα έχεις χάσει με γκόλ από τα αποδυτήρια!
Πάντως ο δίσκος είναι πολύ καλός 7.5 / 10 για να πάρεις μια ιδέα (και είμαι και αυστηρός...). Κακός δίσκος ήταν το Louder Than Hell. Αυτός ναι! Το Gods Of War όμως είναι πολύ καλύτερος!
Οκ' date=' σεβαστό και αυτό. Γνώμη σου είναι άλλωστε.
Αααα, μη ξεχνάμε οτι τσάκισαν κάτι λούληδες στο Live τους που λέγανε κάτι παπαρίτσες οτι δεν μπορεί ο Adams να τραγουδήγει κλπ.
Ο Αdams όντως έχει καλή φωνή, απλά δεν έχει τίποτα της προκοπής πλέον για να τραγουδήσει...