¶θλια Εξώφυλλα

Με το που είδα τον τίτλο ένα όνομα μου'ρθε στο μυαλό, οι κύριοι που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του link, που έδωσες... :lol: :lol:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ελπιζω να εχουν βγει σε cd ωστε να μη φαινεται πλεον καλα το εξωφυλλο

mckeit~1.jpg
MILL.JPG

Επίσης πολύ χάλια είναι πολλά εξώφυλλα του ozzy. Σαν screenshot απο παρακμιακές ταινίες είναι..!

Αυτος που καθεται στο πιανο με τα στρας μου θυμισε τον σεφερλη σε καποιο

ρολο του. :lol: :lol: :lol:

Αθλια ειναι!!! Και φαντασου οτι καποιοι "γραφιστες" πληρωθηκαν κ ολας για αυτες τις δουλειες!!!!!!

Αθλια ειναι!!! Και φαντασου οτι καποιοι "γραφιστες" πληρωθηκαν κ ολας για αυτες τις δουλειες!!!!!!
Τραγικό...Αν σκεφτείς πόσο κακοπληρομένες αξιόλογες γραφιστικές δουλειές υπάρχουν σήμερα.... :?

Σιγουρα :) Οπως και σε ολα τα επαγγελματα....

Απο την αλλη ομως η κιτσαρια μιας "γραφιστικης δουλειας" εχει να κανει και με τον πελατη.. Μου εχει τυχει αρκετες φορες να προτεινω καποια δειγματα και να μου κανει ο πελατης ενα κακογουστο κολαζ.... Και δεν μπορεις να πεις και τιποτα... :(

Γραφίστας είσαι;; Εγώ με φωτογραφία ασχολούμαι αλλά αναπόφευκτα μπαίνω και σε γραφιστικα λημέρια... :)

Ναι.... Photoshop ε? :D Ξερω ενα πολυ καλο tracker με πολυ υλικο εαν σε ενδιαφερει... και σημερα εχει free registration....

Eγω λεω να μετατραπει σε "Τα καλυτερα εξωφυλλα" το τοπικ :P Ε?

Που ειναι και πιο πολλα σιγουρα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντροπή και αίσχος έχω να πω! Τι σας πείραξαν οι Manowar ρε συνάδελφοι; Την μουσική θέλετε να ακούτε ή ψάχνετε για γκόμενους από τα εξώφυλλα;

Αυτοί τουλάχιστον δεν φόραγαν φουστάνια στα Live τους...

Τώρα όπου να 'ναι θα κάνει post ο απ' την Valhalla ερχόμενος Λιακόπουλος με την κόκκινη αρκούδα, τα UFO του Πούτιν (!!!) και τους ΕΛ και θα τιμωρήσει τους άπιστους...

(και να φανταστείς οτι ακόμα είναι πρωί...)

ε καλα, δεν θα τα ελεγα και "αθλια" εξωφυλλα.

αν σκεφτει κανεις οτι "ερχονται" απο πολλες δεκαετιες πριν...

Ντροπή και αίσχος έχω να πω! Τι σας πείραξαν οι Manowar ρε συνάδελφοι; Την μουσική θέλετε να ακούτε ή ψάχνετε για γκόμενους από τα εξώφυλλα;

Τώρα όπου να 'ναι θα κάνει post ο απ' την Valhalla ερχόμενος Λιακόπουλος με την κόκκινη αρκούδα' date=' τα UFO του Πούτιν (!!!) και τους ΕΛ και θα τιμωρήσει τους άπιστους...

(και να φανταστείς οτι ακόμα είναι πρωί...)[/quote']

σωστος ο παιχτης.kala to the miracle απο queen ηταν λιγο πρωτοτυπο,δεν ηταν κακο εξωφυλλο...

Ναι ναι σωστά! Αυτοί φόραγαν δερμάτινα βρακάκια, με επένδυση κωλόχαρτου για αποφυγή ντροπιασμού, σε περίπτωση σκισίματος! :twisted: :twisted: :twisted:

Ουστ! Bathory και Manilla road για epic και όχι η άθλια μουσική μορφή του Σβατζενεγκερ! :twisted:

φιλε boukaw7 μαλλον καποιο λαθος...

οι manowar δεν μπορουν να χαρακτηριστουν σαν "αθλια μουσικη μορφη"

οποιουδηποτε.

οι τυποι, ειτε ειναι ποζερια με σωβρακακια και μπρατσα εξω ειτε ξερω'γω τι, εχουν γραψει καποιες απιστευτες κομματαρες.

Trending...

Νέα θέματα

Back