- Πόντοι
- 898
Sorry, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν, σε κανέναν απολύτως ?Έλα, γιατί με φώναξες?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sorry, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν, σε κανέναν απολύτως ?Έλα, γιατί με φώναξες?
Sorry, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν, σε κανέναν απολύτως ?
πάντα είχα μια απορία...Υπάρχει και ένα άλλο είδος μουσικών, αυτοί που ούτε διαβάζουν αλλά ούτε ακούνε σωστά. Εκεί να δεις...
Ονόματι καλαμπόρτζης, σωστά;
Ένα επίσης σημαντικό συστατικό είναι να έχει αντίληψη του συμβαίνει γύρω του.
πάντα είχα μια απορία...Υπάρχει και ένα άλλο είδος μουσικών, αυτοί που ούτε διαβάζουν αλλά ούτε ακούνε σωστά. Εκεί να δεις...
Ονόματι καλαμπόρτζης, σωστά;
Ένα επίσης σημαντικό συστατικό είναι να έχει αντίληψη του συμβαίνει γύρω του.
Επηρεάζεται από "κακές" παρέες (λέγε με Gvour...) όσον αφορά την μετριοφροσύνη......Καπου εκει γυρναει ο φιουζον gr και μου λεει ωραιο το φα που περασες.
Και εχω μενει καγκελο. Ακομη το θυμαμαι. Λεω που το ακουσε το ατομο μεσα στο γενικο χαμο.
Για να μη λεει ότι είναι και κουφος. Αυτα.
Θεωρω το αυτι πολυ καλυτερο σαν προσεγγιση, και μονο οταν αυτο δυσκολευεται πρεπει να βοηθαει η οποιαδηποτε θεωρια/σημειωσεις. Πχ στο να ακουσεις μια κλιμακα η καποιες συγχορδιες, η να μαθεις ενα κομματι η ενα σολο. Αμα το μαθεις με το χαρτι κολλησες εκει, αν το μαθεις με το αυτι ειναι τοσο πιο ευκολα τα πραγματα μετα.
διαφωνω στην τελευταια σου προταση. Μηπως εννοεις ενας καλος {μοντερνας μουσικης} μουσικος..???ακριβώς αυτό, τη διαφορά του να διαβάζεις η να ακούς. Ήταν εντυπωσιακή η απόσταση των δύο προσεγγίσεων, με τα συν και τα μείον η καθεμία, αλλά τελικά ένας καλός μουσικός βρίσκει άκρη και τις συνδυάζει και τις δύο..
φυσικα και τα παιζουν απεξω..Αλλα ειναι αδυνατον να μαθεις 40 σελ σολιστικο μερος με το αυτι..Καθηστε γιατί μπερδεύτηκα,δεν παίζουν απ'έξω τα κομμάτια ΧΩΡΙΣ παρτιτούρα οι σολίστ;
Γιατί σχεδόν όλοι οι μεγάλοι πιανίστες που έχω δει ζωντανά (Ρίχτερ, Σγουρός, Ασκενάζι) χωρίς παρτιτούρα τα έπαιζαν :classic_biggrin: όπως τα παίζουν τα κλαρίνα στα πανηγύρια :classic_biggrin:
εγω διαφωνώ σε αυτό.φυσικα και τα παιζουν απεξω..Αλλα ειναι αδυνατον να μαθεις 40 σελ σολιστικο μερος με το αυτι..
Το διαβαζουν μεχρι να το αποστηθισουν.
Η φωνη και τα χερια ειναι υπεροχα οργαναΚατά την γνώμη μου αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Μια σωστότερη λογική θα ήταν να γίνονται αυτά ταυτόχρονα.
Αλλιώς δεν μαθαίνεις τίποτα στην ουσία.
Φιλολογικές γνώσεις που δεν ξέρεις τι να τις κάνεις?
Gone with the wind.
Ότι μαθαίνεις, για να το μαθαίνεις πραγματικά, πρέπει να το δουλεύεις.