Καλησπέρα σας λοιπόν σας έχω ιστοριούλα όποτε ελπίζω να την διαβάσετε? Είμαι νέος κάτοχος του μικροφώνου BM-800 το σετ ( με την βάση, το pop filter κλπ) το οποίο το έχω εδώ και μια εβδομάδα. Το χρησιμοποίησα αρχικά στην μητρική του υπολογιστή από xlr σε 3.5 jack το οποίο και περιείχε το πακέτο με τα αποτελέσματα να είναι αρκετά ικανοποιητικά, για τα λεφτά του πάντα. Ο αρχικός μου σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσω με την κάρτα ήχου που έχω εδώ και ένα χρόνο την Focusrite Scarlet Solo 3nd gen ωστόσο περίμενα να έρθει το xlr (male) σε xlr (female) ,αλλά όταν ήρθε η χαρά μου βγήκε ξινή. Με το που πήρα το καλώδιο και το κούμπωσα στην κάρτα δεν έδινε σχεδόν καθόλου ήχο, ( όταν μιλούσα δηλαδή ) το gain στο τέρμα και μπορούσα να ακούσω ίσα ίσα τον εαυτό μου, χώρια τα παράσιτα ( να τονίσω ότι αυτό ήταν χωρίς 48v phantom power, με 48v ανοικτό, εκεί δεν άκουγες απολύτως τίποτα με το gain στο τέρμα). Το περίεργο που διαπίστωσα ήταν ότι με το που απενεργοποιούσα το 48v, για μερικά δευτερόλεπτα έδινε στα ακουστικά αρκετά δυνατό και καθαρό ήχο (όταν μιλούσα) αλλά σταδιακά μειωνόταν και κατέλειγε στα αρχικά επίπεδα όπως προανέφερα, όταν είχα κλειστό το 48v.... Τελειώνω? Μίλησα και με το support της Focusrite και απ' ότι μου είπε το μικρόφωνο 'λογικά' δεν υποστηρίζει 48v και ότι θα χρειαστώ ένα Rode VXLR+ το οποίο κάνει 21€ και είμαι σε φάση εεε φίλε 24€ πλήρωσα για μικρόφωνο θα δώσω άλλα τόσα για αντάπτορα ? Για να μην παρεξηγηθώ το μικρόφωνο αυτό δεν το πήρα για επαγγελματική χρήση, 24€ έδωσα προς θεού, η χρήση του θα ήταν για καμιά ψευτο ηχογράφηση και τώρα με το διαδικτυακά μαθήματα που κάνουμε να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω... από εκεί και πέρα όσους είδα να το χρησιμοποιούν έλεγαν ότι πρέπει να έχεις 48v phantom power για να λειτουργήσει και από το site που το αγόρασα το έλεγε και με μεγάλα μαύρα γράμματα 'Πρέπει να έχεις 48v phantom power για να λειτουργήσει' οπότε ναι ποιον να πιστέψω για πείτε μου εσείς?... Με λίγα λόγια ? αυτά... Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα και να μην σας κούρασα και περιμένω (ελπίζω) τις απαντήσεις σας.