- Πόντοι
- 16
Όπως είπα και πρίν σε mac δεν είχα το θόρυβο. αλλα θέλω να το δοκιμάσω και σε άλλο πισι να δώ. Το sleep mode κάπου το είχε πάρει το μάτι μου οτι μπορεί να κάνει παρενέργειες θα πάρει πόδιMOTIFNICK είπε:...Τωρα να το λυσεις ...μπως? αλλαζεις το σετρισμα στο bios που ειπες για της usb, μετα δοκιμαζεις σε αλλους υπολογηστες να δεις αν "σκαβει " κι εκει η καρτα, αν ειναι οκ παντου τοτε..1 αλλαξε τροφοδοτικο, 2 αλλαξε μητρικη, 3 η αλλαξε καρτα ηχου... σε guitar rig με asio4all (το βαζεις στο setings audio.. Asio ..) αααα και ισως εχει θεμα με το sleep mode στα windows 7... Απενεργοποιησε κι αυτο.. Ουφφφφ... Μπαφιασα.. Δες και πες

Απο τις 3 αλλαγές μόνο οι κάρτα παίζει. Το τροφοδοτικό ακόμα gamei και η motherboard πάει πακετάκι με cpu και δεν με παίρνει για άλλα εξοδα.
Αυτό με το guitar rig δεν το επιασα ακριβώς... σε guitar rig, games, playback audio/video δεν έχω απολύτως κανένα θέμα.
Τώρα που ξανασύνδεσα τα ακουστικά που ο υπολογιστής είναι ανοιχτός αρκετές ώρες αλλα οι κάρτα δεν ήταν σε χρήση. Τιποτα... ησυχία! Άβυσσος!
Και εγώ ρε φίλε...βάζω τσίπουράκι και μετά ύπνος!Ουφφφφ... Μπαφιασα.. Δες και πες

Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου!