Θέμα για κόκκινη stratocaster

Πόντοι
938
fender-player-stratocaster-mn-candy-apple-red.jpg

Περιμένω με πραγματικό ενδιαφέρον να δω το τεχνικό περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί εδώ.
Δεν χρειαζεται τεχνικό περιεχόμενο μια κοκκινη stratocaster και μαλιστα maple

Το μόνο καλύτερο από μια κόκκινη στρατό με maple ταστιερα, είναι μια κόκκινη στρατό με ebony ταστιερα.... 

Πρέπει να αναπτυχθεί το θέμα PRS Silver Sky Vs Stratocaster πέρα από κάθε προκατάληψη. Είναι τόσο καλή όσο λένε; Έχει παίξει κανείς;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρέπει να αναπτυχθεί το θέμα PRS Silver Sky Vs Stratocaster πέρα από κάθε προκατάληψη. Είναι τόσο καλή όσο λένε; Έχει παίξει κανείς;

Ακόμα ένα πανασχημο copy της Fender strat.

Stick with the real thing και αν θες μοντέρνα specs έχει μοντέλα η Fender ναφανκικοτες

Ακόμα ένα πανασχημο copy της Fender strat.

Stick with the real thing και αν θες μοντέρνα specs έχει μοντέλα η Fender ναφανκικοτες
Μαζί σου για την ΑσΚΗμια. Απλα ακόμα 5-6 χρόνια μετά ακούω διθυράμβους για το συγκεκριμένο όργανο από άποψη playability, μαγνητών και πΧιότητας κατασκευής 

από άποψη playability, μαγνητών και πΧιότητας κατασκευής 
Playability πΧιότητας κατασκευής εχουν ολες οι πιαρες. (Μαγνητες αστο - ενα μαγνητη της προκοπης βγαλανε κάποτες, τον βιντατζ μπας)

Δεν εχουν το .. βαιμπ να το πω? μιας στρατ.

Κι εγω οταν θελω να παιξω κατι γρηγορο και δυσκολο την πιαρες παιρνω στα χερια μου.
Οταν θελω να ακουσω ηχο και να τη βρω, παιρνω μια απο τις στρατ.

.

Τη silver sky αν δεν τη χρησιμοποιούσε ο Mayer, δε θα την ήξερε κανένας πλην των ήδη οπαδών της prs. 

Άσε που η εταιρεία είχε ήδη φανταστικό μοντέλο με ήχο στρατ.

Εμένα συνειρμικά στο άκουσμα "red strat" μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα της red strat του Gilmour...

Τώρα μάλιστα...

Δεν εμφανιζεται τιποτα απο τις φωτογραφιες που είχε ποστάρει στην κατασκευή ο Argytar και στο βίντεο δεν πρεπει καν να υπαρχει χαλκομανία.

Να το τεχνικο θέμα που ψάχναμε...

Τώρα μάλιστα...

Δεν εμφανιζεται τιποτα απο τις φωτογραφιες που είχε ποστάρει στην κατασκευή ο Argytar και στο βίντεο δεν πρεπει καν να υπαρχει χαλκομανία.

Να το τεχνικο θέμα που ψάχναμε...

Έβαλα φωτογραφία από κάτω :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back