- Πόντοι
- 2,148
Λογικά καλοκαίρι παίζεις live ε; Καλοκαιρινό χρωματακι ?Είχα αγοράσει μία,αρκετά χρόνια πρίν απο το μοναστηράκι και την οποία δέν αποχωρίστηκα ποτέ και σε κανένα live.
O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε.
Για πείτε γνώμες?
Προβολή συνημμένου 45700
Οχι βρέ,παίζω και χειμώνες.Λογικά καλοκαίρι παίζεις live ε; Καλοκαιρινό χρωματακι ?
Για κάποιο λόγο μόλις μου ήρθε όρεξη για ακτινίδιοΕίχα αγοράσει μία,αρκετά χρόνια πρίν απο το μοναστηράκι και την οποία δέν αποχωρίστηκα ποτέ και σε κανένα live.
O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε.
Για πείτε γνώμες?
Προβολή συνημμένου 45700
Να τρώς φρούτα,είναι όλο βιταμίνες,αλλά που κολλάει πάλι αυτό?Για κάποιο λόγο μόλις μου ήρθε όρεξη για ακτινίδιο
Μήπως σου είπε "Θες μια τέτοια? έχω πολλές!"?O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε.
Οχι,αλλά και ένας άλλος που σταμάτησε και έκανε προσφορά,ανεβάζωντας την τιμή που τελικά πλήρωσα,γιατί είχε δεί ακριβώς την ίδια να την έχει ο Gary Moore και ήθελε και αυτός μία,εφυγε μετά με το παιδί να πάνε να δουν στο σπίτι του αν είχε περισσέψει καμία.Μήπως σου είπε "Θες μια τέτοια? έχω πολλές!"?
99,9% ίδια. Εξαιρετική αγορά ?Τί?
Δέν είναι σαν του Gary Moore?Αυτή ήθελα.
Ποιό ανοιχτόχρωμη η πιο σκούρα?