Them Crooked Vultures, τους εχετε ακουστα;

SlenderSmash είπε:
ένα δύο σόλο κιθάρα ήχους που είναι σαν να έχεις βάλει πετάλι κατευθείαν σε κονσόλα (νέα μόδα πρέπει να είναι αυτό, το πήρε το αυτί μου και στο Blue των Baroness).
Το έκανε ο cobain το 1991 στο territorial pissings, το κάνανε και πολλοί funk κιθαρίστες στα 70'ς.

Αυτό που έχει κάνει 2 φορές και δεν έχω καταλάβει αν μου αρέσει είναι ότι βάζει τα drums FULL ΔΕΞΙΑ! Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιά είναι τα δύο κομμάτια που το έχει κάνει οπότε απάντησε μου:
Αυτό είναι τεχνική που ξεκίνησε από τα 60'ς με τους Beatles αρχικά λόγο έλλειψης καναλιών και αργότερα από άποψη. O Homme το έκανε πρώτη φορά στο "you can't quit me baby" και αργότερα αρκετά στο songs for the deaf

fleamail είπε:
Το έκανε ο cobain το 1991 στο territorial pissings, το κάνανε και πολλοί funk κιθαρίστες στα 70'ς.
Εγώ θυμάμαι αυτή η τεχνική συζητήθηκε το 94 με το single A Girl Like You του Edwyn Collins (κομματάρα). Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ σκληρό σαν ήχο, αλλά στο κομμάτι του Collins δένει γιατί το από κάτω "χαλί" είναι πιο χαλαρό.

Αυτό είναι τεχνική που ξεκίνησε από τα 60'ς με τους Beatles αρχικά λόγο έλλειψης καναλιών και αργότερα από άποψη. O Homme το έκανε πρώτη φορά στο "you can't quit me baby" και αργότερα αρκετά στο songs for the deaf
Στο Songs for the Dead το κάνει μόνο! Η εισαγωγή έχει stereo drums και όταν πάνε στο πιο αργό riff τα πετάει αριστερά και βάζει απέναντι τους ένα μάτσο φωνητικά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back