θέλω να αποκτήσω μια ηλεκτρική κιθάρα

harilatron είπε:
Δεν κατάλαβα...... οικονομικές είναι οι συγκεκριμένες....  ::)

Θέλεις να σου δείξω ακριβές?

Καλά μην πετάξεις καμιά mccarthy τώρα και μας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο...  ;D

Σττα σοβαρά τώρα, θα καθορίσεις ένα budget και θα πας βόλτα στα μαγαζιά, θα δοκιμάσεις όλες όσες παίζουν στα λ7 σου και τέλος θα πάρεις αυτή που ΕΣΕΝΑ έκατσε καλά. Πλέον έχει προχωρήσει πολύ ο τομέας "κατασκευή μιας κιθάρας" που ακόμη και οι φθηνές ε´ιναι πλέον καλοκατασκευασμένες και το πολύ να θέλουν 1-2 αλλαγές.

Για ήχο, τα ηλεκρολογικά τα αλλάζεις όποτε θες, σε κάθε κιθάρα

Αν ρωτάς τρίτους, θα πάρεις του κόσμου τις απαντήσεις

harilatron είπε:
Δεν κατάλαβα...... οικονομικές είναι οι συγκεκριμένες....  ::)

Θέλεις να σου δείξω ακριβές?
Νομιζω μπλεξαμε με Λατση wannabe...

::)

παρε μια yamaha pacifica που ειναι και φτηνη και εχει και ωραιο ηχο και για αρχη ειναι οτι πρεπει.την εχει και ενας φιλος μου και πολλες φορες πεζει μαυτη παρολο που εχει και μια gibson;)

Φίλε μου από κλασσική κιθάρα κι εγώ, ήθελα μια ηλεκτρική για καμοια ηχογράφηση και αναγνωριστικό παίξιμο. Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο, πήρα αυτή (http://www.thomann.de/gr/yamaha_pacifica_112_om.htm - έχει και σε άλλα χρώματα) και είμαι ΟΚ προς το παρόν!

Ευχαριστώ παιδιά!Νομίζω ότι κατατοπίστικα λιγάκι...

Θα το ψάξω και άλλο,και ελπίζω να καταλήξω κάπου.

;D

Μετά απο τρείς σελίδες, εξακολουθείς να μην συγκεκριμενοποιείς την ερώτηση σου.

φίλε που ξεκίνησες το τόπικ, σίγουρα μπορείς να πεις και τι προϋπολογισμό έχεις, και τι συγκροτήματα/κιθαρίστες αγαπάς, ώστε να γίνει κατανοητό τι ζητάς από την κιθάρα και να πάρεις πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις

προς το παρόν όσο μας αφήνεις στο σκοτάδι σου προτείνω κι εγώ μια Squier Affinity Strat που τυχαίνει να έχω πάρει από το γνωστό γερμανικό κατάστημα με 155Ε, μεγάλη ποικιλία ήχων, επαρκή ποιότητα (υπερεπαρκή για αρχάριο) και δυνατότητα αναβαθμίσεων

Αφού παίζεις ήδη κιθάρα, καλό θα είναι να πας μια βόλτα να δοκιμάσεις κάμποσες, ώστε να βρεις μια ταστιέρα που να σε βολεύει. Εγώ που επίσης έπαιζα κλασσική πολλά χρόνια βολεύομαι μόνο με φαρδιά ταστιέρα, οι άλλες μου φαίνονται σαν μπαγλαμάς και δε χωράνε τα δάχτυλά μου :) Keep that in mind! Βασικό αυτό. ;)

σε βλεπω για stratocaster Μιας και δεν εχεις πει τιποτα για εφφετζιλικια με floyd tremolα και τετοια ή δεν εχεις και πολυ καψα για gibson models ασε που για πρωτη ηλεκτρικη gibson ισως σε παραξενεψει λιγo..... απλα χτυπα μια fender για να ξεκινησεις με καλη ποιοτητα μιας και ξερεις τι σου γινεται αναμεσα στις 6 χορδες....

8)

χμμμμ...νομίζω ότι με έχετε καλύψει τελείως... ;D ;D

το πρώτο πράγμα που θα κάνω και ίσως το κυριότερο,είναι να πάω σε κάποιο καλό μαγαζί,και να ρίξω μια ματιά,λαμβάνοντας υπόψην,τις προτάσεις σας..

ευχαριστώ και πάλι ;D ;D ;D

Είναι αλήθεια,ότι θέλω κάτι οικονομικό,αλλά κυρίως να με βολεύει εμένα,οπότε μάλλον θα το δω κυρίως όταν πάω να αγοράσω...

Απλά ήθελα να κάνω μια έρευνα αγοράς,προτού καταλήξω σε κάτι.

Και απλά,για να απαντήσω σε προηγούμενο πόστ,λατρεύω τον hendrix. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back