θελω Danelectro 56 pro

βασικα δν ξερω αλλα ο στολλας δν πουλουσε danelectro?τωρα δν ξερω για την συγκεκριμενη.δες στον στολλα στην πεμπτη σελιδα νομιζω

επειδη κ γω εψαξα αρκετα, εχουν εξαφανιστει. σε λιγο καιρο ομως θα εμφανιστει η 59 (jimi page κλπ) σε εξευτελιστικη τιμη, οποτε παρτην και για την 56 ηλπιζε ειτε στο ebay ειτε σε επανεκδοση της ;)

υποτιθεται οτι εχουν βγει:

http://www.danelectro.com/guitars1.htm

o θωμας τις ειχε για λιγο καιρο γκρι στα 220 ευρω κ απο καποια στιγμη κ μετα εξαφανιστηκαν.αλλα ποτε δεν εφερε. ισω τις εβγαλε απο το site γιατι μπορει να αργησει να παραλαβει.

αναμενωμεν σε αναμμενα καρβουνα :D

ειχα παρει δυο απο τον Θωμα στην εξευτελιστικη τιμη των 140 ευρω απο οτι θυμαμαι.Το συγκεκριμενο μοντελλο δεν βγαινει πλεον....

Δυστυχως επεσαν και οι δυο θυματα του τεραστιου μου GAS για τις αμερικανικες Jazzmaster & Jaguar (δηλ.πουληθηκαν για να χρηματοδοτησω τις παραπανω αγορες....) :lol: :lol:

Δυστυχως επεσαν και οι δυο θυματα του τεραστιου μου GAS για τις αμερικανικες Jazzmaster & Jaguar (δηλ.πουληθηκαν για να χρηματοδοτησω τις παραπανω αγορες....) :lol: :lol:
η μια κατεληξε σε χερια γνωστου μου, και καραδοκω με ψαροτουφεκο στη γωνια μπας κ την πουλησει, αλλα τιποτα.. :lol:

υ.γ. οποιος δεν εχει παιξει με dano, καλα θα κανει να το επιδιωξει με καποιο τροπο, καθως προκεινται για κιθαρες με μοναδικο ηχο. κ η αληθεια ειναι οτι ισως(λεμε ΙΣΩΣ) καταριψουν καποιες θεωριες περι ξυλων , καθως μιλαμε για ΠΛΑΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ κιθαρες...

Από καπλαμά δεν είναι φτιαγμένες οι dano; Τουλάστιχον έτσι ξέρω.

απ οσο ξερω φτιαχνονται απο ενα πατενταρισμενο πολυμερες :wink:

Καλα δεν εχεις ιδεα βλεπω (και παλι παραπληροφορεις!) :twisted: :lol: :lol: :lol:

απο θεο-κουρδισμενο ΜΑΣΟΝΙΤΗ ειναι φτιαγμενες!

ειδικα αυτη που επαιζε ο

j_page_w_dano_2.jpg

ηταν ειδικη παραγγελια με επιλεγμενο hyper-masonite για περισσοτερες αρμονικες!! :lol:

στα BABY I'M GONNA LEAVE YOU,KASHMIR,IN MY TIME OF DYING μπορεις να ακουσεις ολο το "κουρδισμενο" μεγαλειο της!! :lol:

Αλήτες μασόνοι παντού χωμένοι είσαστε.

Τα σέβη μου κύριε elavd...

Και ο Μητσάρας έπαιζε με Dano:

jimi.jpg

αλλά ΚΑΙ ο Townsend:

65_voxac100rear.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back