θελω chorus!!

liakos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα θελω ενα καλο chorus και μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο το t.c electronics(πολυ στουντιακο και πολυ καθαρο) και το small clone (πολυ εντονο)τι αλλες προτασεις εχετε?

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το JAM WATERFALL chorus. Ψαξε στο σαιτ του να βρεις λεπτομερειες και samples. Περα απο την πολυ χρησιμη επιλογη για vibrato, εχει και εναν 3θεσιο διακοπτη για να καθοριζεις το ποσο εντονο θα ειναι το chorus. Ετσι μπορεις να εχεις απο το κλασσικο ''come as you are'' chorus μεχρι πολυ πολυ διακριτικό chorus. Δες το! :wink:

Εγώ θα δώσω +1 στο Danelectro cool caτ...Για chorus γλυκό και βαθύ.... :wink: Βέβαια το κακό είναι οτι είναι 18Volto αλλά από ήχο σκίζει!

Το CH-1 της Boss "τρώει" απαράδεκτα πολύ μπαταρία. Αν θες να το πάρεις αγόραστο με μετασχηματιστή.

Aπό το 2006 (που πρωτοέγραψε), έχει αλλάξει 7 πετάλια...και σταμάτησε τη κιθάρα, έγινε drummer.

Δεν κοίταξα ημερομηνία... απλά έχω φάει φρίκη με το CH-1 -τρώει πολύ μπαταρία- και ήθελα να το πω... Ρε λες να το γυρίσω και γω στα drums?

Ο Ηλίας εν έτει 2009 ΔΕΝ θέλει chorus!! ;D ;D

Το λέω επειδή τον ξέρω...

Όχι οτι σταμάτησε την κιθάρα ο άνθρωπος, κάθε άλλο... :)

asffm71 είπε:
Ρε λες να το γυρίσω και γω στα drums?
Θέλουν τα drums μπαταρία?

Όχι οτι σταμάτησε την κιθάρα ο άνθρωπος, κάθε άλλο... :)
...αμέσως να με δώσεις....

τι σόι chorus θες?

αέρινο και διακρτιτκό ή βαρύ/ψυχεδελικό?

να πω την άποψή μου πάντως για του Jam, εμένα προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου.. μου φάνηκε κάθε άλλο παρά διακριτικό, χωρίς όμως να έχει αυτή τη ψυχεδελική μουντίλα.

επίσης με χάλασε που έχει βάλει χειροκινητα διακοπτάκια και όχι footswitch άρα περιορίζει πολύ τη χρηστικότητά του.

τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα στο carl martin classic chorus

http://www.thomann.de/gr/carl_martin_classic_chorus.htm

http://www.carlmartin.com/product_classic_chorus.htm

που είναι σχετικά βαρύ, ψυχεδελικό, σκοτεινό και έχει και footswitch που προσθέτει και vibrato με αναλογία που ρυθμίζεις εσύ με το κουμπί rate.

παίζει πολύ ωραία με τον μπριτζ μαγνήτη!

αν θές ανάλαφρο chorus, κοίτα το boss, αν και το καλύτερο "αέρινο" chorus που έχω ακούσει το έχει η Ακατονόμαστη Νο1

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
longshadow είπε:
Ο Ηλίας εν έτει 2009 ΔΕΝ θέλει chorus!! ;D ;D
ωχ... τώρα πήρα χαμπάρι... :-[

δε πειράζει, τουλάχιστον έγραψα την άποψή μου για το CM με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος ;D

+2009 για το dls.

Δεν εχω ακουσει καλυτερο κατα τη γνωμη μου.

Aκριβουτσικο μεν αλλα ο ηχος...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back