The Wrecking Crew @ Π31

mustafank

Μητσοτάκη κάθαρμα
Πόντοι
48
Το Σάββατο 27 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια της εκδήλωσης "Μια μέρα, μια γιορτή" , που διοργάνωσε η φωτογραφική ομάδα Π31 και όπου είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε.

Από αυτήν την εκδήλωση είναι και το παρακάτω τεμάχιο. 

:)

Μπράβο βρε Μουσταφά, πολύ ωραίοι. :)

Είσαι ο τέρμα αριστερά? :D

mustafank είπε:
Ναι, σε αυτήν τη μπάντα είμαι στο μπάσο.
Μόλις είδα τα μπράτσα και το γυαλί, λέω "αυτός ο ακραίος αριστερός πρέπει να είναι". :)

Ωραίοι είστε παιδιά! Καλή δουλειά και σωστός τραγουδιστής.

Να μου επιτραπεί ένα εποικοδομητικό σχόλιο σε σένα που δεν δηλώνεις επίσημα μπασίστας και είσαι δικός μας; Επειδή ο ντράμερ είναι σωστός και μετρημένος, κάνε μια προσπάθεια παραπάνω ρυθμικά να πέφτεις περισσότερο πάνω στις αξίες του. Μελωδικά σκίζεις.

Ααα...κι άλλο ένα στυλιστικό. Οχι κοντοβράκια στο πάλκο απο... ώριμους κύριους. ;D

yameth είπε:
Ωραίοι είστε παιδιά! Καλή δουλειά και σωστός τραγουδιστής.
Ευχαριστούμε! :)

Να μου επιτραπεί ένα εποικοδομητικό σχόλιο σε σένα που δεν δηλώνεις επίσημα μπασίστας και είσαι δικός μας; Επειδή ο ντράμερ είναι σωστός και μετρημένος, κάνε μια προσπάθεια παραπάνω ρυθμικά να πέφτεις περισσότερο πάνω στις αξίες του. Μελωδικά σκίζεις.
Αυτός είναι ο τομέας, που με ζορίζει περισσότερο, ειδικά, όταν προσπαθώ να βγάλω, ακριβώς, τις μπασογραμμές ενός κομματιού. Όταν παίζω σε root - 5η - οκτάβα, μου είναι ευκολότερο.

Όσο μπορώ, το δουλεύω. :) :) :)

Ααα...κι άλλο ένα στυλιστικό. Οχι κοντοβράκια στο πάλκο απο... ώριμους κύριους. ;D
;D ;D ;D

mustafank είπε:
Ναι, σε αυτήν τη μπάντα είμαι στο μπάσο.
Και μπράβο σου και μπράβο και στη μπάντα  8)

Α, μην ακούς τον γέρο-admin... Και οι ώριμοι κύριοι φοράνε κοντοβράκια on stage άμα σφίξουν οι ζέστες  ;D

ΥΓ: Spector, Warwick ή κάτι άλλο αυτό που κρατάς;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Και μπράβο σου και μπράβο και στη μπάντα  8)
Ευχαριστούμε, Terry  :)

Α, μην ακούς τον γέρο-admin... Και οι ώριμοι κύριοι φοράνε κοντοβράκια on stage άμα σφίξουν οι ζέστες  ;D
Αν και δεν είμαι υπέρ των κοντών παντελονιών, βερμούδων κτλ, στο αυριανό μας λάηβ προβλέπεται να έχει παραπάνω ζέστη, πάνω στη σκηνή, λόγω εποχής και το σκέφτομαι.  :-\ :P ;D

ΥΓ: Spector, Warwick ή κάτι άλλο αυτό που κρατάς;
Rockbass Streamer LX (by Warwick). Active P/J, σαφώς καλύτερο από τα Affinity P-bass και Dean Edge 1, που είχα στο παρελθόν.

γειά σου ρε Μουσταφάρα...

ωραίο το event.

Ισχύουν τα περι τονισμών, δεν τα πας καλά με τον τυμπανιστή, αλλά είναι x-minor details....για το είδος του event και τους αδιάφορους περαστικούς που μπαίνουν και βγαίνουν από το πλάνο.

Τα παντελόνια δεν με χάλασαν.

Περιμένουμε και ένα κιθαριστικό....δικό μας που λέν εδώ...

dimsonic είπε:
Ισχύουν τα περι τονισμών, δεν τα πας καλά με τον τυμπανιστή
Υποθέτω οτι αναφέρεσαι, τόσο εσύ όσο και ο yameth, περισσότερο στο johnny b goode, παρά στο boom boom boom.

Η εν λόγω μπασογραμμή, λοιπόν, είναι η χειρότερη/δυσκολότερη από τα κομμάτια, που παίζουμε, γιατί έχει συνεχόμενα, μεγάλα ανοιγματα στο αριστερό χέρι, που δε τα βγάζω άνετα (το αντίθετα) και ως αποτέλεσμα, πέφτει όλο το βάρος εκεί και υστερώ στο δεξί.

(ενημερωτικά, προσπαθώ να βγάλω τη μπασογραμμή του Tommy Shannon)

θα σε καταπλήξω και απογοητέψω συνάμμα, αλλά λέω το boom boom....

που άσχετα αν δεν έχει stretches έχει δύσκολους τονισμούς που πρέπει να συγχρονιστείτε.

Gianni εμένα μου αρέσατε και μπράβο μου και μπράβο σας! :)  Καλή επιτυχία για σήμερα.......αν και δεν χρειάζεστε ευχές!  ;) :D  για το πουκάμισο έχω μερικές επιφυλάξεις, αλλά δεν γαμείς....... ::) :-X

dimsonic είπε:
θα σε καταπλήξω και απογοητέψω συνάμμα, αλλά λέω το boom boom....

που άσχετα αν δεν έχει stretches έχει δύσκολους τονισμούς που πρέπει να συγχρονιστείτε.
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση..θα το δουλέψω!

cigaret13 είπε:
Gianni εμένα μου αρέσατε και μπράβο μου και μπράβο σας! :)  Καλή επιτυχία για σήμερα.......αν και δεν χρειάζεστε ευχές!  ;) :D  για το πουκάμισο έχω μερικές επιφυλάξεις, αλλά δεν γαμείς....... ::) :-X
Σε ευχαριστούμε, Φώτη!

Σε σχέση με το πουκάμισο, πάει πακέτο με αγόρια, που παιζουν με Φ-Α-Ζ...

cigaret13 είπε:
ναι ρε αυτουνου του αρεσατε....δεν πα να λενε οι αλλοι οι γκρινιαρηδες.....

dimsonic είπε:
  Άμα περάσει ο άνθρωπος τα 60, παραξενεύει....... ::) >:D    Όλα του ενοχλούν! :-\ :-X  Όλα τα ψειρίζει..... O0

dimsonic είπε:

Άμα περάσει ο άνθρωπος τα 60, παραξενεύει....... ::) >:D    Όλα του ενοχλούν! :-\ :-X  Όλα τα ψειρίζει..... O0

ε μα... οχι το πουκαμισο όχι το σωβρακο...τραγούδια παίζανε βρεεε
;D ;D ;D

19184301_10211988005392044_670596783_n.jpg

Μια μπαντα που παιζει κλασσικς και αλλα γνωστα,εχει ως σκοπο νομιζω να περασει καλα εκεινη κι εκεινοι που θα τους δουν.Το πετυχαινετε και με το παραπανω kateme.

Oσο πιο δεμενα βεβαιως τοσο καλυτερα,μπορει να μην το ακουσουν οι περισσοτεροι,το νιωθουν ομως οταν "κουναει" ομορφα.

Παρεμπιπτοντως ωραιος ντραμμερ,μου δινει την εντυπωση οτι ειναι σουινγκας.

Για τα του φαζομπασιστα μιλησαν παραπανω οι καλοι ανθρωποι,μιλησε και ο ογκολιθας.

Για τα των κοντοβρακιων,τι να κανει δηλ.να βγει ξεβρακωτος κοτζαμαν αντρας? ;D

Ωραια το βαρατε. :)

cigaret13 είπε:
πού πάμε....ωρε....

δεν υπάρχει πια σεβασμός από την νεολαία....(των 40φεύγα  ;D )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back