Ευχαριστούμε!fusiongtr είπε:Μπράβο βρε Μουσταφά, πολύ ωραίοι.
Είσαι ο τέρμα αριστερά?![]()
Μόλις είδα τα μπράτσα και το γυαλί, λέω "αυτός ο ακραίος αριστερός πρέπει να είναι".mustafank είπε:Ναι, σε αυτήν τη μπάντα είμαι στο μπάσο.
Ευχαριστούμε!yameth είπε:Ωραίοι είστε παιδιά! Καλή δουλειά και σωστός τραγουδιστής.
Αυτός είναι ο τομέας, που με ζορίζει περισσότερο, ειδικά, όταν προσπαθώ να βγάλω, ακριβώς, τις μπασογραμμές ενός κομματιού. Όταν παίζω σε root - 5η - οκτάβα, μου είναι ευκολότερο.Να μου επιτραπεί ένα εποικοδομητικό σχόλιο σε σένα που δεν δηλώνεις επίσημα μπασίστας και είσαι δικός μας; Επειδή ο ντράμερ είναι σωστός και μετρημένος, κάνε μια προσπάθεια παραπάνω ρυθμικά να πέφτεις περισσότερο πάνω στις αξίες του. Μελωδικά σκίζεις.
;D ;D ;DΑαα...κι άλλο ένα στυλιστικό. Οχι κοντοβράκια στο πάλκο απο... ώριμους κύριους. ;D
Και μπράβο σου και μπράβο και στη μπάντα 8)mustafank είπε:Ναι, σε αυτήν τη μπάντα είμαι στο μπάσο.
Ευχαριστούμε, TerryTerry RoscoeBeck5 είπε:Και μπράβο σου και μπράβο και στη μπάντα 8)
Αν και δεν είμαι υπέρ των κοντών παντελονιών, βερμούδων κτλ, στο αυριανό μας λάηβ προβλέπεται να έχει παραπάνω ζέστη, πάνω στη σκηνή, λόγω εποχής και το σκέφτομαι. :-\Α, μην ακούς τον γέρο-admin... Και οι ώριμοι κύριοι φοράνε κοντοβράκια on stage άμα σφίξουν οι ζέστες ;D
Rockbass Streamer LX (by Warwick). Active P/J, σαφώς καλύτερο από τα Affinity P-bass και Dean Edge 1, που είχα στο παρελθόν.ΥΓ: Spector, Warwick ή κάτι άλλο αυτό που κρατάς;
Υποθέτω οτι αναφέρεσαι, τόσο εσύ όσο και ο yameth, περισσότερο στο johnny b goode, παρά στο boom boom boom.dimsonic είπε:Ισχύουν τα περι τονισμών, δεν τα πας καλά με τον τυμπανιστή
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση..θα το δουλέψω!dimsonic είπε:θα σε καταπλήξω και απογοητέψω συνάμμα, αλλά λέω το boom boom....
που άσχετα αν δεν έχει stretches έχει δύσκολους τονισμούς που πρέπει να συγχρονιστείτε.
Σε ευχαριστούμε, Φώτη!cigaret13 είπε:Gianni εμένα μου αρέσατε και μπράβο μου και μπράβο σας!Καλή επιτυχία για σήμερα.......αν και δεν χρειάζεστε ευχές!
![]()
για το πουκάμισο έχω μερικές επιφυλάξεις, αλλά δεν γαμείς....... :
:-X
ναι ρε αυτουνου του αρεσατε....δεν πα να λενε οι αλλοι οι γκρινιαρηδες.....cigaret13 είπε:Gianni εμένα μου αρέσατε και μπράβο μου και μπράβο σας!Καλή επιτυχία για σήμερα.......αν και δεν χρειάζεστε ευχές!
![]()
για το πουκάμισο έχω μερικές επιφυλάξεις, αλλά δεν γαμείς....... :
:-X
Άμα περάσει ο άνθρωπος τα 60, παραξενεύει....... :dimsonic είπε:ναι ρε αυτουνου του αρεσατε....δεν πα να λενε οι αλλοι οι γκρινιαρηδες.....
πού πάμε....ωρε....cigaret13 είπε:Άμα περάσει ο άνθρωπος τα 60, παραξενεύει....... :>
Όλα του ενοχλούν! :-\ :-X Όλα τα ψειρίζει..... O0