- Πόντοι
- 898
Instrumental κλιπ με SX Tele στο riffworks.
Xτυπατε αλυπητα(εχει πολυ πραμα για χτυπημα).
sunny_dnz.mp3
Xτυπατε αλυπητα(εχει πολυ πραμα για χτυπημα).
sunny_dnz.mp3
+2112fusiongtr είπε:Τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ. Ένα μεγάλο μέρος μέρος της ιστορίας (στυλιστικά) των Blues πέρασε από μπροστά μου σε μερικά λεπτά. Έχεις ένα τρόπο μοναδικό να γλυστράς και να ελλίσεσαι αισθητικά ανάμεσα στο παραδοσιακό και το σύγχρονο, το Σικάγο και τα Jazz Blues, κλπ και όλα με νόημα.
Φοβερό phrasing και παίξιμο, φράσεις για σεμινάριο, ειδικά εκεί που αντί να παίξεις τονικά, ακολούθησες την αρμονία (2:31-2:40).
Και last but not least, ΤΙ ΗΧΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!
I don't hear any backing track here.blue είπε:Κατά τα άλλα είναι κρίμα τέτοιες ικανότητες να περιορίζονται από τον ήχο backing tracks.
Καλά αυτό πια είναι γνωστό τοις πάσι γυναιξί! ;Dfreerock1974 είπε:Εισαι τσαχπινης αντρας...
Eγω παντως το καταλαβα απ το παιξιμο...fusiongtr είπε:Καλά αυτό πια είναι γνωστό τοις πάσι γυναιξί! ;D
Ότι είναι τσαχπίνης? 8)freerock1974 είπε:Eγω παντως το καταλαβα απ το παιξιμο...;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Ότι είναι τσαχπίνης? 8)
Του 'χω κάνει εγώ ερω(ρ)ανάλυση (ως επιστήμων βέβαια) πριν κάποια χρόνια. Δεν σώζεται με τίποτις! ;Dfreerock1974 είπε:Να του στειλουμε κανα ερωρ φιξ κι αυτουνου τοτενες..![]()
Ναι με το "π.. μ.." που του είχες γράψει. Το πήρε άραγε το pm?Τελικα ο αλλος την πηρε την Χαρλευ Μπενετον Βγαινετον? ;D
Τον ειχες προβληματισει.. ;D
Σ ευχαριστω bluezlick.Το slide θελει πολυ δουλεια ακομα.Ειναι μολις η δευτερη αποπειρα για slide παιξιμο αλλα το παλευω.bluezlick είπε:+2112
επισης να προσθεσω οτι παιζεις και πολυ ωραιο slide!
Thank you very much φιλτατε blue.Στην εισαγωγη ειναι ο VGA(προσομοιωση που εχει το ριφφγερκς) με αρκετο gain και κομπρεσορ για ν ακουστει αυτος ο παλιακοςΕΞΟΧΟΣ και αδιανόητη ηχάρα. Αν δεν σου είναι κόπος πες τι έκανες (ηχητικά) στην εισαγωγή.
Κατά τα άλλα είναι κρίμα τέτοιες ικανότητες να περιορίζονται από τον ήχο backing tracks. Θα προτιμούσα σκέτες τις κιθάρες, αλλά that's me ;D
Σταυρο σ ευχαριστω για ολα!Εαν σου πω οτι ημουν σιγουρος οτι στα "κατι σανΑν ηταν να ψαξω να βρω ψεγαδι,θα ελεγα το βιμπρατο σου.
Ειναι λιγο αγχωμενο ωρες ωρες.
Τι πλαστικό ρε άνθρωπα! Τέλειο είναι λέμε (στα δικά μου ταπεινά αυτιά)!gvour είπε:Αυτο σημαινει οτι ακουγεται πλαστικο το background(και μαλλον εχετε δικιο).