Καλημερα! Ευχαριστω για το σχολιο αλλα για να καταλαβω... Λες για το σημείο που ειναι ή γέφυρα (πριν το σόλο) αλλα ο χρονος που έγραψες αφορα τα 2 τελευταια (απο τα 4 συνολικα μετρα).Οποτε αν καταλαβα καλα... Λες οτι θα ηταν καλυτερο να παιχτουν 2 μετρα αντι για 4; (Στα δυο τελευταια μετρα... Στο χρονικο σημειο δηλ που αναφερεσαι σπλιταρουν οι κιθαρες και παίζουν αρμονια αντί για να παιζουν τα ιδια πραγματα).Ωραίος,
Στο 3.20 με 3.40 δεν μου έκατσε καλά,σαν να έκανε κοιλιά εκεί.
Θα μου πεις τώρα,"¨τι λες ρε φίλε,απο 5 λεπτά κομμάτι,20 δεύτερα βρήκες να παραπονεθείς?"
Θα έχεις δίκιο ?
5. Κατα τα άλλα δεμένο, του λείπουν κάτι φωνητικά ή εξαιρετικός εμπλουτισμός ώστε να μείνει instrumental
Εχετε δικιο. Παράλειψη μου να μην αναφέρω οτι το κομματι ΔΕΝ θα είναι instrumental απλα παντα γράφω σε παρένθεση το "status" στο οποίο βρίσκεται πριν το κανω extract και αν δεν εχω γραψει φωνες το χαρακτηριζω ως "instrumental".1. o ήχος της μπότας θέλει αλλαγή. Χτες. Ακούγεται σαν τον πρώτο που έχει το ez drummer II
2. όταν γίνεται εισαγωγή με μπάσο και μάλιστα τέτοιου είδους δεν πρέπει να φεύγει ούτε σε 32ο αξία. Φεύγουν κανα δυό
3. εμπλουτισμό στα τύμπανα. Επαναλαμβάνεται πολύ το sample
4. 3.20 με 3.40...όντως επαναλαμβάνονται πολύ τα μέτρα της αλλαγής.
5. Κατα τα άλλα δεμένο, του λείπουν κάτι φωνητικά ή εξαιρετικός εμπλουτισμός ώστε να μείνει instrumental
Ναι σε κείνο το γιοφύρι,δεν βαστάει απο μόνο του,είτε 2 μέτρα,είτε κάτι να το κάνει πιο ενδιαφέρον.Καλημερα! Ευχαριστω για το σχολιο αλλα για να καταλαβω... Λες για το σημείο που ειναι ή γέφυρα (πριν το σόλο) αλλα ο χρονος που έγραψες αφορα τα 2 τελευταια (απο τα 4 συνολικα μετρα).Οποτε αν καταλαβα καλα... Λες οτι θα ηταν καλυτερο να παιχτουν 2 μετρα αντι για 4; (Στα δυο τελευταια μετρα... Στο χρονικο σημειο δηλ που αναφερεσαι σπλιταρουν οι κιθαρες και παίζουν αρμονια αντί για να παιζουν τα ιδια πραγματα).