- Πόντοι
- 78
[No message]
Γράφω με το ableton 9 lite και πολύ καλά λες μου το κάνει αρκετά συχνά ενώ έχω δυνατό υπολογιστή και δεν καταλαβαίνω γιατί.... Φαντάσου ότι πολλές φορές ξανά ανοίγω και ξανά ανοίγω μέχρι να κάτσει...σωστά η ταχύτητα ..RayDTutto είπε:Έχεις αλλάξει ταχύτητα στο μπακιτράκι; Κάνει κάτι γαργάρες. Αν ναι, γιατί;
Το άλλο δεν το άκουσα.
Μια συναυλία που είχε κάνει ο Gary με το the loner ήταν η αιτία να αγοράσω 5 κιθάρες 3 ενισχυτές και αμέτρητες ώρες να μάθω από το τίποτα να παίζω.Του έχω μεγάλη αδυναμία ....φαντάσου ότι 3 τραγούδια που έχω ιδιαίτερη αδυναμία τα άκουγα κάθε μέρα όλη μέρα μόνο αυτά επί μήνες και δεν λέω παπαριες είμαι 43 δεν ειμαι κανένας πιτσιρικάς. Η αλήθεια είναι ότι κάτι σχόλια σαν το δικό σου είναι σαν να ..πληρώνομαι για τον κόπο μου για αυτό σε ευχαριστώ ιδιαίτερα. Αυτό όπως και οι επισήμανσής των φίλων μου παραπάνω είναι ..καύσιμο για να φουλαρωgvour είπε:Θα συμφωνησω με Ρευ και Σιγαρεττο σε αυτα που ειπαν.
Στο loner θελει δουλιτσα το βιμπρατο και στο prophet το ντιλευ θελει αλλο προγραμματισμο
για να "κατσει"σωστα,νομιζω κι απ'αυτο μονο το παιξιμο θα δειξει πιο πολυ.
Ομως πρωτα απ'ολα γουσταρω που γουσταρεις Moore και δευτερο
καθε φορα που βαζεις κατι,η διαφορα στο παιξιμο απο τα προηγουμενα ειναι εμφανης,προς το καλυτερο.
Πολυ πιο σταθερος
Νικόλα μου σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι ...ο εξοπλισμός μου είναι δικό σου έργο και με πας στο σωστό δρόμοHellFire είπε:Βασίλη, εμένα προσωπικά μου αρέσει που ανεβάζεις συνεχώς τον πήχη.
Το κομμάτι που διάλεξες ειναι πολυ ´´τεχνικό´´, αλλα ο μοναδικός τρόπος για να πας μπροστά, ειναι να μελετάς όλο και πιο δύσκολα κομμάτια και τις τεχνικές τους ξεχωριστά.
Μπραβο.
To ξερω ρε Μπιλ οτι λες αληθεια,εχω φαει τετοια κολληματα ουκ ολιγες φορες.vasilisgeo72 είπε:3 τραγούδια που έχω ιδιαίτερη αδυναμία τα άκουγα κάθε μέρα όλη μέρα μόνο αυτά επί μήνες και δεν λέω παπαριες είμαι 43 δεν ειμαι κανένας πιτσιρικάς.