Eμ τον έβαλες και πήρε 20άδα σετ και τώρα τα κατσικώθηκε και πρέπει να τα ξοδέψει κάπου. Άκου εκεί .38.Once you go 010-038 you never go back
Eμ τον έβαλες και πήρε 20άδα σετ και τώρα τα κατσικώθηκε και πρέπει να τα ξοδέψει κάπου. Άκου εκεί .38.
Άθεος, αθρήσκευτος και αθεϊστής........johnps? ???ποιος ειναι αυτος ο gallagher ρε παιδια ?.. [ εγω μονο αυτον απο την οαση ξερω ]....
ΦιλωοΥς ΛΕΠΤΕΣ τις βλέπω τις wound.
Τι έγινε;
Once you go 010-038 you never go back?
?
5 set άκια πήρα και μείναν μόνο 2.... ειδικά τώρα με την τενοντίτιδα είναι σουπερ γιατι με δεκαρες δεν μπορω να παιξω. Η ηχάρα η σκαστή είναι απλά ενα μπόνους!!Eμ τον έβαλες και πήρε 20άδα σετ και τώρα τα κατσικώθηκε και πρέπει να τα ξοδέψει κάπου. Άκου εκεί .38.
Αυτό θα ήταν μουσικοθεραπείαΔηλ. ο ασθενής περιμένει μέσα; Γιατί σε βλέπω με τα ρούχα της δουλειάς.
Δηλ. ο ασθενής περιμένει μέσα; Γιατί σε βλέπω με τα ρούχα της δουλειάς.
εμείς με τις 38άρες στο χωριό μας κόβαμε τυρί. Και μετά τις βάζαμε για ΛΑ σε κανονικιά κιθάρα.38αρα
Ένα μέρος της φαίνεται σε αυτό το βίντεο που πόσταρα διότι ήσαν όντως οι πρώτες νότες. Με έκαναν να ξεχάσω ότι γράφω με την ιατρική μπλούζα πάνω μου... απλά απολάμβανα κάτι καινούριο!Καταλαβαινω τι γραφει ο δισκος της Φαιστου
Καλαβαινω μεχρι και το πως σκεφτονται οι γυναικες.
Αυτο που ποτε δεν θα καταφερω να κατανοησω ειναι το μεγεθος της ικανοποιησης οταν ανοιγεις το κουμπι του ενισχυτη και παιζεις πρωτη φορα με την κιθαρα που εσυ εφτιαξες απο το μηδεν.
Σκέψου να κάναμε νοϊζοκαφέ σήμερα με τον νυκτερινό ημιμαραθώνιο στο κέντρο.... θα έκανα πάλι κανα τρίωρο να φτάσω στην κλινική! Σήμερα που ήταν όλα κολλημένα στις έξι θα το πω με σώσανε τα ηλεκτρικά πατίνια!!εμείς με τις 38άρες στο χωριό μας κόβαμε τυρί. Και μετά τις βάζαμε για ΛΑ σε κανονικιά κιθάρα.
6 hours ago, argytar said:
5 set άκια πήρα και μείναν μόνο 2.... ειδικά τώρα με την τενοντίτιδα είναι σουπερ γιατι με δεκαρες δεν μπορω να παιξω. Η ηχάρα η σκαστή είναι απλά ενα μπόνους!!
Με άρεσε πάντως πολύ! Έκανα ένα πρόχειρο βιντ καρφι στον δρ Ζ.
Enjoy
ερχεται κ άλλο με καλύτερο mike, πετάλια κλπ.
ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα σουλούπια, πλην όμως αυτή ακούγεται και δείχνει ωραία... well done