• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

The Pimp-master project

Το λεοπάρ νομίζω φεύγει πολύ μακριά. Αν ήταν να διαλέξω σίγουρα θα πήγαινα στο πρώτο, το πιο τυπικό.

Α, μόλις βλέπω ότι δημοσίευσε ο SF. ΔΕΝ θα διαβάσω, θα παραμείνω στο σχόλιό μου και ΜΕΤΑ θα δω τι γράφει...........

Ποιο από τα δυο πίκ γκαρντ σας αρέσει; Να αλλάξω σε λεοπάρ να γίνει τέρμα νταβάς;
Ε... ας μην υπερβάλουμε ?

Το μωβάκι με την "κλασική" ταρταρούγα είναι μούρλια. 

Εγώ θα το προτιμούσα. Τολμηρό!

Απο την άλλη βέβαια δεν είμαι ο παραδοσιακός φαν της jazzmaster.

• Like
Reactions: argytar
Εγώ θα το προτιμούσα. Τολμηρό!

Απο την άλλη βέβαια δεν είμαι ο παραδοσιακός φαν της jazzmaster.

Αμανείτανε η γέφυρα "χρυσή" θα συμφωνούσα.

Αλλά με chrome κάτι δεν μου πάει καλά.

• Συμφωνώ
Reactions: ekim
Βάλε δέρμα από πραγματική λεοπάρδαλη.

Last edited by a moderator:
  • Haha
Reactions: argytar
Αμανείτανε η γέφυρα "χρυσή" θα συμφωνούσα.

Αλλά με chrome κάτι δεν μου πάει καλά.
H γέφυρα είναι ολόχρυση καδένα μπλινγκ φακαδόρο! Πιμπ είν αυτός!

F2D8423E-10B3-42AB-8B80-DDFDCB9DA54A.png

Το πρότζεκτ ήθελα να είναι οβερ δε τοπ Σταλόνε κόμπρα και τέτοια πράματα. Θα το δοκιμάσω κι αν δε μ αρέζει με τις επόμενες χορδαί θα βάλω την τορτουγα!

Last edited by a moderator:
Ω συγγνώμη, σαν chrome μου φάνηκε.

Δεν γυαλάει πολύ γι' αυτό, την ήθελα πιο κίτρινη για λεοπάρ.

Αλλά κι έτσι καλή είναι.

Συντάσσομαι με τον Γιάννη τότενες.

Ποιο από τα δυο πίκ γκαρντ σας αρέσει; Να αλλάξω σε λεοπάρ να γίνει τέρμα νταβάς;
Tortoise αλλά ποιοτικό. Τα Spitfire είναι κορυφαία αλλά δεν έδινα τόσα για pickguard, το θεωρώ κοροϊδία. Και αυτό ακριβό είναι αλλά πιο διαχειρίσημη η τιμή του. Προτείνω κάτι αντίστοιχο που να έχει βάθος και να μην είναι μονοδιάστατο σαν αυτό που έχεις τώρα. Ή parchment ή μαύρο, τα προτιμώ από λεοπάρ ή φθηνό tortoise.

Εννοείται χωρίς pickup rings.

Ο malmsteen φοράει κάτι λεοπαρδαλέ σακάκια.Θα του πήγαινε.
Μπα … χωρίς τη στρατ ο Μαλμστην είναι απλά ένας ψηλός παικταράς Σουηδός. Δεν μπορώ να τον φανταστώ με τζαζαμάστερε.

Μπα … χωρίς τη στρατ ο Μαλμστην είναι απλά ένας ψηλός χοντρός παικταράς Σουηδός.

Να τα λέμε και αυτά.

Είναι έτοιμη για ταινία του Ταραντίνο... ?

Εγώ είχα ψηφίσει "παραδοσιακή" ταρταρούγα, αλλά και έτσι είναι ωραιότατη. Το δεν μωβάκι μούρλια. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα