• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

The Pimp-master project

Γιατί δε βάφεις το headstock με το πράσινο του Τζόκερ, για να ταιριάξει και καλύτερα;

Λιλά συν μιντ γκρην συν κρεμ μαγνητών συν chrome συν rosewood συν ξανα ματαπρασινο στο χέντστοκ  συν mop ...

too much info λεω... θα μεινω με τορτουγα και ματσιν λιλά έτσι ίσως βγαζει λιγο παραπανω νόημα...

Νομίζω τώρα γω - θα δειξει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
get a clue...Ναι, είναι too much

1.jpg

2.jpg

Aσε που ειμαι και με τον Μπατμάνα εγώ... 

?

Επίσης cool avatar , αξεπέραστος Bill Hicks...

Άλλαξα τελικά τα λόγια μου.... ο pimp είναι αλήτης αλλά του πηγαίνουν και τα τιγρέ για να γίνει τέρμα κιτς.

Ο rgxinap μού βαλε ιδέες με το multilam μανίκι και άρχισα να ψάχνω το web και να χαζεύω multi-lam flame-ιές.

Όπως....

AB079D77-77CA-4926-8C68-02B8AA514DE1.jpeg

καθώς και

99CBA8C5-C703-4D25-9AA5-A7C40F139F93.jpeg

ή

C6D33D16-A1D3-4440-9BE4-15A81E3E02C4.jpeg

Όλο αυτο ξεκίνησε από ένα ωραίο κομμάτι 5Α flame maple που είχα για μανίκι , το οποίο το προόριζα για 1- piece flame maple στρατ neck , αλλά περίσσευε αρκετό στα πλαϊνά και για μέρος ενός δεύτερου μανικιού.

Οπότε στο ξυλουργείο κόψαμε στην κορδέλα τα κομμάτια μετά από μέτρηση...

57968417-42AE-43C5-B361-2BDDFAE12019.jpeg

5A04BADB-D808-4E93-B5B1-FB0F2ADEE48C.jpeg

Ξεδιάλεξα αυτά που ήθελα και πρόσθεσα και δύο κομμάτια από πολύ παλιά στεγνή καρυδιά.

Θα δώσω μικρή γωνία στο headstock και θα βάλω veneer πάνω και κάτω μαζί με partialy matching headstock a la Fano με δικό μου όμως (όσο γίνεται) design.

109F382B-30DA-4F6E-9784-D1D5F1F8E1FC.jpeg

Πάνω θα κολληθεί ταστιέρα με binding και blocks. 12” radius με medium jumbo τάστα.

Stay tuned!

Panorios! Είσαι παίχτης! Σε ευχαριστώ!!

Χρησιμοποίησες κάποιον virtual guitar builder ή το έκανες μόνος??

Ωραία δουλειά!! Μου λύνει και την απορία του πώς θα ήταν με maple μανίκι και blocks!!!

Λέω πάντως το tortoise pickguard να μην το εγκαταλείψω ακόμα αλλά να βάλω ένα από τα δύο:

1. Shoreline gold competition stripes.

ή 

2. Gold-plated hardware

Το δεύτερο βέβαια πολύ πιο δύσκολο γιατί θέλει ειδική παραγγελία από GMI Halon. Το κακό είναι ότι ο Χάρης μου απάντησε ότι ήδη έχει gold bridge και ότι μπορεί να κάνει και το τρέμολο tailpiece χρυσό.....

Πάντως σε υπερευχαριστώ για το χρόνο σου θα τα δω κι άλλο και θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα...

Ντάξει δεν υπάρχεις... Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. 

Νομιζω κάπως έτσι θα είναι στο τέλος,  πώς σου φαίνεται;;;
Χαρά μου.

Πολύ ωραία θα βγει.

Εάν ήταν δικιά μου θα την έκανα έτσι  :classic_smile:

jazzmaster flamaster.jpg

Χαρά μου.

Πολύ ωραία θα βγει.

Εάν ήταν δικιά μου θα την έκανα έτσι  :classic_smile:

Προβολή συνημμένου 20109

Οπότε τερματίζεις την καστομιά!!! Καλό!

έχω και έβενο για το μανίκι

Θα το βαλω για 

να δείξουν και τα φιλντίσια ωραια.

SF approved 

Αφηνω μια φωτο εδω κ απομακρυνομαι στο σκοταδι!

αρχείο λήψης.jpeg

Το μωβ σώμα με το anodized gold pickguard μ’ έχει στοιχειώσει, 

my 2 cents

Το μωβ σώμα με το anodized gold pickguard μ’ έχει στοιχειώσει, 

my 2 cents

Συμφωνώ αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση για να εχει το PIMP vibe που σκέφτηκα θέλει να είναι funky με tortoise shell pickguard... Στα δικά μου μάτια βέβαια. Εδώ οι "καδένες" και τα δόντια τα χρυσά που λεν και τα Ημίζ θα είναι το hardware που θα γυαλλiζει οχι matte anodized... Παρ´όλα αυτά αν δεν ηταν θεματικο το προτζεκτ εννοειται πως καραταιριάζει και είναι πανέμορφο!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα