Κάνε πίσω σε λέω!fleamail είπε:Φλώροι!!!+1Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.
soundwave rulez.
![]()
Jazz Rules!!!

Κάνε πίσω σε λέω!fleamail είπε:Φλώροι!!!+1Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.
soundwave rulez.
![]()
Jazz Rules!!!
Η γνωστη ιστορια στο νοιζ με τα πιτσιρικια που μαθαν τον jazz κ μας τα κανουν καρπουζια επειδη παιζουν το θεμα απο το οτολιβς...κ το παιζουν κ αψυχα...fleamail είπε:Φλώροι!!!+1Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.
soundwave rulez.
![]()
Jazz Rules!!!
εγω 3 ...αλλα κ εγω μεχρι να αποφασισω αστα να πανε!faltsoo πως αποφασίζεις κάθε φορά με ποια θα παίξεις?? Εγώ 2 έχω και το σκέφτομαι πριν πιασω κάποια!....!
δεν προβληματιστικα ποτε . Δυο εχω παντα μαζι η μια ειναι παντα η κοκκινη στρατο με τους lace μαγνητες , και η δευτερη καθε φορα και μια αλλη .ax1ss είπε:εγω 3 ...αλλα κ εγω μεχρι να αποφασισω αστα να πανε!faltsoo πως αποφασίζεις κάθε φορά με ποια θα παίξεις?? Εγώ 2 έχω και το σκέφτομαι πριν πιασω κάποια!....!
ΗΡΩΑς΅εισαι ;D ;D
δεν χρειαζεται τιποτε απο ολα αυτα . οσοι πιστοι προσελθετε για fun and jam .φαλτσο ξερω να μαγειρευω να πλενω να σιδερωνω να κρεμαω κουρτινες!
να ερθω να μεινω σπιτι σου?;D
Πόσα λεφτά έχεις δώσει για.... stand??faltsoo είπε:κολαζ... ;D
![]()