Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!
@spy: Ναι, τα bends είναι το πιο δύσκολο τεχνικά κομμάτι αυτού του είδους παιξίματος. Το παλεύω...
@kultura : Όταν λες ασαφή, τι εννοείς ακριβώς? Ότι σβήνουν πιο γρήγορα απ' ότι πρέπει ή ότι η νότα στην οποία καταλήγουν δεν είναι σαφής? Εξήγησέ μου λίγο...
@zoo: Α, καλά. Από θράσσος, άλλο τίποτα...Τουλάχιστον θεωρώ ότι έχω επίγνωση της αρχαριοσύνης μου.
@ez:
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα όσα λες και είναι πραγματικά χρήσιμα και εποικοδομητικά.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την προσπάθεια τη χάρηκα πολύ. Δεν ξέρω αν "πέρασε" αυτό στο κλιπάκι, αλλά τις μέρες/βράδια που το "πάλευα" όχι μόνο κούραση δεν αισθανόμουν αλλά ξεκουραζόμουν λες και ήμουν διακοπές...
Μικρός ενισχυτής υπάρχει, αλλά το βράδυ δύσκολα μπορώ να τον ανοίξω για να ακουστεί όπως πρέπει....Γενικά τον ήχο προσπάθησα να τον προσεγγίσω ακούγοντας τον Roy στο Youtube...
Ούτε "γκρίνια" το θεωρώ αν κάποιος κριτικάρει αυτό που ανεβάζω, ούτε "καλοθελητές" νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτοί που λένε καλά λόγια. Είναι αρκετοί στο φόρουμ που ξέρουν το πώς ξεκίνησα να παίζω πριν από 20 μήνες περίπου και στην ουσία επικροτούν την όποια προοδό μου και καλά κάνουν γιατί είναι κι' αυτό μια ενθάρρυνση για μένα...προς Θεού, δεν νομίζω κανείς να θεώρησε κανείς ότι μπορώ να παίξω καρμπόν Buchanan...