The Loner - A tribute to Gary Moore by Chris Pallas

SlayermanGR

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους τους συνφορουμίτες,

Σας παραθέτω ένα take του αγαπημένου "The Loner" του αξέχαστου Gary Moore, ελπίζω να σας αρέσει! Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή σχόλια (κατά προτίμηση εποικοδομητικά  :P ) είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα και θεμιτά.  :)

(υ.γ. έπρεπε να το κάνω upload στο noiz για να το ποστάρω?)

Δηλώνω εντυπωσιασμένος γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι,θέλει feel,@@ και μελέτη!Τα πήγες περίφημα,τα λάθη είναι ελάχιστα και περνούν απαραίτητα μπροστά στη συνολική δουλειά!

Έχω ακούσει πολλές διασκευές αυτού του αριστουργήματος και μόνο μια μου άρεσε περισσότερο,αυτή τη John Norum! ;D ;D

Συγχαρητήρια!

Μπράβο.

Eίναι καλοπαιγμένο και δείχνει ότι έχεις πολύ ωραίο touch επάνω στην κιθάρα καθώς και πολύ καλή σχέση με τον χρόνο.  ;) 8)

Πάρα πολύ καλή εκτέλεση! Μου άρεσε το feeling σου (πράγμα το οποίο χρειάζεται όταν πας να παίξεις Gary Moore).  :)

Ποοολυ ωραιος !! Ο ηχος σου φερνει αμεσως στο μυαλο τον μακαριτη !! πολυ ωραια εκτελεσμενο.  Αν μου το εβαζες χαλαρα σε μπαρακι ανετα το μπερδευα με το οριτζιναλ...!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας να το ακούσετε και για να γράψετε τα (ομολογουμένως κολακευτικά) σχόλιά σας... Το εκτιμώ βαθύτατα!  :)

Το αίσθημα στο παίξιμο περισσεύει. Μπράβο, πολύ ωραίος!

gvour είπε:
Τα εσπασες φιλτατε,ειναι εξαιρετο!
+1Οριστε, για να μαλωνω σε διπλανο ποστ εχασα την κομματαρα αυτη. :P Αν και "εφαγες" την πανεμορφη εισαγωγη συγχωρεισαι γιατι εισαι ωραιος. 8)

Πραγματικά πολύ καλό.

Μπράβο,φίλε μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Αν και "εφαγες" την πανεμορφη εισαγωγη συγχωρεισαι γιατι εισαι ωραιος. 8)
Πίστεψέ με, ήθελα τόσο πολύ να γράψω και την εισαγωγή αλλά είναι πολύ δύσκολο κατ' εμέ να αποδοθεί σωστά (και παικτικά και ηχητικά με τις τέλειες πληκτράρες που έχει) οπότε προτίμησα να μην τη δολοφονήσω  :P

Πες μας κ με τί gear το έγραψες
Μια Ibanez RG1550M (με μπλοκαρισμένο το Floyd, εξ' ου και το κομμάτι δεν έχει δείγμα απο τρέμολο μέσα, σε αντίθεση με το αυθεντικό), το freeware VST HyBrit του LePou (http://lepouplugins.blogspot.gr/), το freeware TSE808 (http://www.tseaudio.com/software.html) και κάτι επίσης freeware καμπίνες που ούτε καν θυμάμαι που τις βρήκα  :P

To track είναι ένα (κακά φτιαγμένο) midi με (σχετικά πρόχειρα μιξαρισμένα) VSTi απο πάνω...

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο σου ρε φίλε.

Εκπληκτικό παίξιμο σε ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι.

Και φανταστικό βιμπράτο! :o

Τις νοτες μπορει ο καθενας να τις βρει σε tabs η παρτιτουρες και να τις παιξει κουτσα στραβα και αχρωμα σαν μπουζουκι.

Το χρωμα και το αισθημα ομως δεν βρισκονται πουθενα στο ιντερνετ αν δεν τα εχει μεσα του ο παιχτης.

Πολλα συγχαρητηρια αδερφε.

Ένα αγαπημένο θέμα, από αγαπημένο καλλιτέχνη, και το απέδωσες τόσο καλά. Όχι απλά καλά, όχι απλά με την τεχνική που απαιτεί, αλλά πάνω απ' όλα έβγαλες το συναίσθημα που ζητάει το κομμάτι. Κι αυτό είναι το πιο απαιτητικό.

Τι άλλο να πω, εκτός από συγχαρητήρια ρε παιχταρά. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα