Το κομμάτι είναι ένα από τ’ αγαπημένα μου. Το παίζετε ωραία (κιθάρα –φωνή), ειδικά δε στη φωνή , ο Νίκος το τραγουδάει ΠΟΛΥ καλλίτερα από ότι μπορεί πλέον να το πει και ο ίδιος ο Ιan Αstbury (είναι και δύσκολο φωνητικά).
Πάρτε και δυο παρατηρήσεις Χριστουγεννιάτικες. :
1. Η φωνή στo συνολικό mix νομίζω ότι είναι πολύ πάνω, κάνοντας την να ακούγεται σαν ξένο σώμα σε σχέση με την υπόλοιπη μουσική (ναι ξέρω οι εξ ‘ αποστάσεως μίξεις είναι δύσκολες, αλλά ο επιφορτισμένος με το final mix, έπρεπε να τη χαμηλώσει λίγο τη φωνή ( πάντα κατά τη γνώμη μου).
2. Η κιθάρα στα ρυθμικά της ιδίως μου φάνηκε χωρίς όγκο, αλλά ίσως να φταίει γι’ αυτό η παρατήρηση no1.
Εν πάσει περιπτώσει οι διασκευές είναι λίγο περίεργη φάση, ειδικά αν έχεις ακούσει το κομμάτι 100.000 φορές (όπως εγώ) ;D.
Θέλω να κατανοήσετε ότι το σχόλιο μου είναι 100% θετικό, μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα, και οι παρατηρήσεις έγιναν, γιατί μπορώ να φανταστώ ότι μπορείτε και ακόμα καλλίτερα.
Ας πούμε ο Νίκος έχει βελτιωθεί
πάρα πολύ και στο performance (μου άρεσε πραγματικά). Το solo σου S3nTiNeL , μου άρεσε πολύ, αλλά σήκω ρε συ λίγο από την καρέκλα, τέτοια σολάρα θέλει πάθος!!!

;D
Μπράβο σας εν κατακλείδι!
8)