Σαφώς απλά τότε γινόμασταν πιο ευρηματικοί και προσπαθούσαμε περισσότερο για να βγάλουμε κάτι προς όφελος της εμπειρίας μας.Παντως, ποσο ανωτερα ειμαστε τωρα, καμια συγκριση, αυτα που πληρωνες τοτε χρυσαφι, τωρα τα κατεβαζεις δωρεαν σε freeware, φοβερη η εξελιξη της τεχνολογιας.
Σαφώς απλά τότε γινόμασταν πιο ευρηματικοί και προσπαθούσαμε περισσότερο για να βγάλουμε κάτι προς όφελος της εμπειρίας μας.
εγώ τα χρησιμοποίησα, και τον ST και την AMIGA μου και προγράμματά τους σε ταπεινή διάταξη home studio με master keyboard? ένα PSR 500 και ηχοσύστημα ένα sony compact που ακουγόταν σούπερ?, δεν θυμάμαι πιο ήταν,τι flat και παπαριές? έγραφα σε κασέτες, είχα βάλει και κάποιες εγγραφές που ήμουν 14 χρονών σε ένα topic που μάλιστα φίλος τις διέσωσε. Δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό και ήχος από τότε, έχουν χαθεί-καταστραφεί?Αμαν ρε Κωστή, με έσκισες...
1040ST με το έγχρωμο μονιτορ το 1987 εδώ...προφανώς δεν ήξερα ουτε τι ηταν το midi ούτε το cubase αλλά και πάλι...
Περασμένα μεγαλεία...
?Τρίχες Κατσαρες.
Μια ταλαιπωρία σκέτη ήταν και πολλές φορές κακοηχη
εγώ άρχισα από τα 7 με πιάνο και θα γινόμουν σπουδαίος, είχα και έχω μεγάλο ταλέντο αλλά καλύτερα γιατί η ζωή είναι μικρή και μπορείς να την ευχαριστηθείς με μικρότερο κόπο, έχει και η μετριότητα γοητεία?@cos_dr μπράβο Κωστή...
13 ήμουν, δεν είχα ξεκινησει να ασχολουμαι με την μουσική οπότε, Flight Simulator WWI (αν θυμαμαι καλα), Time Bandit και τα πρωτα βημματα προγραμματισμου...
Κανεις μια ΤΣΑΚ σημερα, και φορτωνει η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΑ των giga.
Κανεις μια ΤΣΑΚ σημερα, και το ενα synth γινεται δυο...
Κανω μια ΤΣΑΚ σημερα, και συνδεω κιθαρες, μπασα, πληκτρα οτιναναι...
To ευρηματικότητα του τότε το έθεσα υπό το πρίσμα να μπορέσεις να βγάλεις κάτι αξιόλογο από τον πενιχρό αυτόν εξοπλισμό σε σχέση με τον στουντιακό του τότε εξοπλισμό.Η ευρηματικοτητα του ΣΗΜΕΡΑ,
αυτό ακριβώς. Συμφωνώ.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πληκτραδες και οι ηλεκτρομπλιμπλικαδες σε μεγαλο βαθμο ξεκινησαν τη μανια του home studio. Με καποια καλα synth, τον Atari, ενα line mixer και ενα master recorder εβγαζες ενα σχετικα καλο synth based αποτελεσμα και στο σπιτι. Αν ομως ηθελες να γραψεις κιθαρες, ντραμς και ιστοριες, τα πραγματα γινοντουσαν δυσκολα.
Επίσης το όλον θα έλεγα των synths του τότε
Γι αυτό και εγώ πήρα μιας και είχα πάρει το V-Synth και αυτόΗ αγια τριαδα της ψηφιακης επαναστασης
Προβολή συνημμένου 40552
Προβολή συνημμένου 40553
Προβολή συνημμένου 40554
ΠΣΗΦΙΑ θελομεν και ας τρωγομεν πετρες ?
Εγώ δεν θα έβαζα το D50 σε καμία "αγία τριάδα". Θα κρατούσα τα άλλα δύο και θα πρόσθετα ένα Fairlight CMI. Αυτά τα τρία ναι, άλλαξαν τη μουσική γενικώς και ειδικώς, το D50 ήταν απλά ένα best seller synth, δεν ήταν κάτι το πρωτοποριακό που ήρθε και τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας όπως τα Fairlight/DX7/M1.Η αγια τριαδα της ψηφιακης επαναστασης
Προβολή συνημμένου 40552
Προβολή συνημμένου 40553
Προβολή συνημμένου 40554