Η συμβολική διάσταση της παραπάνω κουβέντας μου φέρνει ανατριχίλα. ;Dshelter είπε:Κάναμε και ένα Mini jam που γεφυρωνε την ταρατσα με τον πεζοδρομο.
pipityri είπε:Η συμβολική διάσταση της παραπάνω κουβέντας μου φέρνει ανατριχίλα. ;D
1. Προσωπικά θεωρώ την επιλογή της αγγλικής ατυχή. Ας τα 'λεγε ελληνικά (αν υποθέσουμε πως απευθύνεται σε ελληνικό κοινό) και θα ΄βλεπε ο Johnny.T πως σίγουρα "απο κάπου θα είχε να πιαστεί". Βοηθαει πολύ και το μουσικό ύφος σε αυτό αλλά και η ποιητική διάθεση.blue είπε:Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε
;D σε αυτό το βίντεο παρατήρησα κι εγώ οτι είμαστε και endorsers της pedaltrain
Για το θέμα του φροντμαν (;D), εννοείται οτι η ειλικρινής άποψη υπολογίζεται και εκτιμάται, αλλά καθαρά για θέματα εικόνας, η τελείως προσωπική μου άποψη είναι οτι αν κάποιος προσπαθεί να παραστήσει κάτι που δεν είναι, αυτό φαίνεται άσχημα. Και επειδή θυμάμαι οτι πριν γίνω μέλος του συγκροτήματος έβρισκα αυτή τη στάση σεμνή αντί για μουντρούχα κρίνω σωστό να το αναφέρω, επ' ουδενί ως αντίσταση στην κριτική.
Για το επικοινωνιακό μέρος' date=' αυτό που είδα σαν εικόνα δεν ταιριάζει με την εικόνα που έχω στο μυαλό μου, μέσα από τα κλιπς που έχω δει, live και όχι μόνο. Με ξενέρωσε λίγο το φωτεινό μπαλκόνι και η ελαφράδα του παρουσιαστή-σας έχω πιο πολύ για ατμοσφαιρικά,[/quote'] Πρέπει να προσέχονται αυτά. Το ύφος του παρουσιαστή είναι αυτό που λέμε... για μουσική εκπομπή με "ξένα". Που κολλάει το υπέροχο φόντο... :![]()
Yameth με ολο το σεβασμο,δεν νομιζω οτι η γλωσσα ειναι το θεμα.Και εγω εγγλεζικα γραφω αρα μου ειναι οικεια.yameth είπε:1. Προσωπικά θεωρώ την επιλογή της αγγλικής ατυχή. Ας τα 'λεγε ελληνικά (αν υποθέσουμε πως απευθύνεται σε ελληνικό κοινό) και θα ΄βλεπε ο Johnny.T πως σίγουρα "απο κάπου θα είχε να πιαστεί". Βοηθαει πολύ και το μουσικό ύφος σε αυτό αλλά και η ποιητική διάθεση.
2. Τα περαιτέρω είναι καθαρά απροετοίμαστες, αμήχανες στιγμές σε συνέντευξη .
3. Σκοτώνουν αι κιθάραι και τα Pedaltrain! Μετρημένοι και κύριοι τα παιδιά μας!
Πρέπει να προσέχονται αυτά. Το ύφος του παρουσιαστή είναι αυτό που λέμε... για μουσική εκπομπή με "ξένα". Που κολλάει το υπέροχο φόντο... :![]()
Aυτο πχ ηταν ΓΑΜΑΤΟ!!!blue είπε:Ευχαριστούμε και πάλι για το χρόνο και τα καλά σας λόγια. Πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και νέο υλικό
μα το τελευταίο βίντεο ήταν απλά teaser. Το φουλ βίντεο έρχεταιyameth είπε:θα μπορούσατε όμως να δοκιμάσετε μια ευρύτερη εκδοχή με μεγαλύτερες θετικές συνέπειες και απήχηση.
καλά θα ήτανΠάντως, τώρα, που ξανακούω το πρώτο τεμάχιο, μου θυμίζει έντονα τους Wilco.
![]()